Akvaryum Dekoru

Petrichor

Yumurta
Üye
Merhaba kuracağım akvaryum da sağ ve sol kısım olarak akvaryumu taşlar vasıtasıyla ikiye ayıracağım. Ancak taşları birbirine yapıştırmak yerine ortaya strafor gibi gibi bir şey koymak istiyorum. Direk bildiğimiz straforlardan kullansam olur mu?

EastBlood

Yumurta
Üye
Akvaryumu 2ye mi bölmek istiyosun, doğru mu anladım ?

Petrichor

Yumurta
Üye
Akvaryumu 2ye mi bölmek istiyosun, doğru mu anladım ?
Yani bir nevi öyle. Kafamdaki şeyi yazı ile anlatamam ama kısaca akvaryumun içine koyabileceğim dağılmayacak salınım yapmayacak malzeme lazım. Onun üzerini de taş ile kaplayacağım.

Bu arada ikiye ayırmak derken akvaryuma herhangi bir şey yapmayacağım içine strafor koyacağım sadece, yanlış anlaşılmasın :)

Utgea

Majör
Yardımsever
Ansiklopedik İnsan
Deneyimli Hobici
Rehberkolik
Üye
Yani bir nevi öyle. Kafamdaki şeyi yazı ile anlatamam ama kısaca akvaryumun içine koyabileceğim dağılmayacak salınım yapmayacak malzeme lazım. Onun üzerini de taş ile kaplayacağım.

Bu arada ikiye ayırmak derken akvaryuma herhangi bir şey yapmayacağım içine strafor koyacağım sadece, yanlış anlaşılmasın :)
şeffaf pleksi kullanabilirsiniz.

Petrichor

Yumurta
Üye
şeffaf pleksi kullanabilirsiniz.
Olabilir ama fiyatları malum :( o ölçülerde pleksi biraz gereksiz kaçar fiyat olaraktan. Aslında YouTube da dekor yapanları görüyorum köpük gibi birşey kullanıyorlar ondan emin olamadım. Strafor iş görür mü?

EastBlood

Yumurta
Üye
Pleksi yerine cam da kestirip koyabilirsin çok da maaliyetli değil aslında, 2 ay önce 37cm x 25cm'lik camı 25 TL'ye kestirmiştim.