dinlendirilmiş su koyuyorum hocam en az 5 günlük suyla değişim yapıyorum filtremi de her su değişiminde iyice temizliyorum detaylı olarak önceden seramik halka kullanmıyordum şimdi şelale filtremin içine 3 4 tane seramik halka atıyorum ondan kaynaklı olabilir miHocam dinlendirilmiş su koymadığından ve akvaryumun filtresiyle alakalı olabilir. Süngerini felan iyi temizlersen filtrenin veya sıfır takarsan daha güzel su elde edersin
Bunlar Camda Oluşan Yosunlar Gayet Doğal Ve Normaldir Bunun İçin İçinde Hala su varken Herhangi Bir Temiz Süngerle camın İçini Silebilirsin Veya Akvaryumuna Cüce Vatoz ve Elma Salyangozu Gibi Yosun Yiyiciler Alabilirsin Sana Çok Yardımı Dokunur Oluşmasının Ana Sebeplerinden Biri Fazla Işıklandırmadır Işıklandırmayı Eğer Olması Gerektiğinden Fazla Yapıyorsan Azaltman Lazım.Görselde pek belli olmuyor ama akvaryumumda lekeler oluşuyor 2 adet japon besliyorum ilk 2 3 hafta bir leke oluşumu söz konusu değildi daha sonra oluşmaya başladı temizleyip yıkıyorum 3 4 günde tekrar oluşuyor sebebi nedir
harici olarak ışıklandırma mevcut fakat çalıştırmıyorum sadece arada bir çok nadir seyretmek için açıyorum ama oturma odasında olduğu için gün içerisinde sürekli gün ışığına maruz kalıyorlar sanırım ondan oluyorBunlar Camda Oluşan Yosunlar Gayet Doğal Ve Normaldir Bunun İçin İçinde Hala su varken Herhangi Bir Temiz Süngerle camın İçini Silebilirsin Veya Akvaryumuna Cüce Vatoz ve Elma Salyangozu Gibi Yosun Yiyiciler Alabilirsin Sana Çok Yardımı Dokunur Oluşmasının Ana Sebeplerinden Biri Fazla Işıklandırmadır Işıklandırmayı Eğer Olması Gerektiğinden Fazla Yapıyorsan Azaltman Lazım.
Filtreni çeşme suyuyla yıkamıyorsundur umarımdinlendirilmiş su koyuyorum hocam en az 5 günlük suyla değişim yapıyorum filtremi de her su değişiminde iyice temizliyorum detaylı olarak önceden seramik halka kullanmıyordum şimdi şelale filtremin içine 3 4 tane seramik halka atıyorum ondan kaynaklı olabilir mi