öneriniz için teşekkür ederimMerhabalar kızarma sebebinden emin olamasam da sadece kuyruğunun içi kızardığından sıkıntısı olmadığını düşünüyorum (yoğun stres altında değilse). Bacaklarının arkasındaki kitle eksikliğinden dişi axolotl olduğunu tahmin ediyorum.
Beslenme ve su kalitesi hakkında biraz bilgi verir misiniz.İyi günler. Aksolotlumun kuyruk kısmında bir kızarma var. Sebebi ne olabilir? Su sıcaklığı 21 dereceyi geçmedi, genel olarak 20,5 °C sabit olmaktadır.
Ekli dosyayı görüntüle 68346 Ekli dosyayı görüntüle 68347
Dişi mi, erkek mi sizce? Minik bir soru.
kusura bakmayın geç gördüm uzunluk 18 cm dişi diye düşünmekteyim sabah 4 parça akşam 4 veya 5 parça akselot yemi su olarak a101 den aldığım 7,61 bademli (pınargözü kulanıyorum marka olarak ) başka sorunuz varsa burada olacağımBeslenme ve su kalitesi hakkında biraz bilgi verir misiniz.
Amonyak ve nitrit yüksekse yaşanabilen bir durum. Sürekli değil de bazen oluyorsa stresten yada kan akışından olabilir yüzerken, yemek yerken vesaire kan akışı gerektiren durumlarda kan akışı sebebiyle olabilir.kusura bakmayın geç gördüm uzunluk 18 cm dişi diye düşünmekteyim sabah 4 parça akşam 4 veya 5 parça akselot yemi su olarak a101 den aldığım 7,61 bademli (pınargözü kulanıyorum marka olarak ) başka sorunuz varsa burada olacağım
Evet çoğu zaman kan akışından olur.Benim axolotlda da aynı. Dediğim gibi kan damarlarından dolayı öyle görünüyor.
Ekli dosyayı görüntüle 68516