doğadan kraliçe karınca dışında hayvan almayalım lütfen.Akrep incelemek istiyorum. İstanbulda yaşıyorum. Yakınlarım da çok dağlık bi yer yok. Akrep nerede nasıl bulabilirim?
Okumanız varsa (İncelemek İstiyorum) yazıyordoğadan kraliçe karınca dışında hayvan almayalım lütfen.
ne kadar süre incelemekten bahsediyoruz?Okumanız varsa (İncelemek İstiyorum) yazıyor
30-45 dkne kadar süre incelemekten bahsediyoruz?
yakınlarınızda dağ taş orman yoksa akrep bulmanız çok zor şehir içi evlerde pek fazla akrep olmuyor.Ama bir gün ormana yada dağlık taşlık bir yere gidip orada kaldığınız süre boyunca akrepi inceleyip salabilirsiniz.(Akrep İle İlgilenirke Dikkatli Olun!)30-45 dk
Valla ne kadar doğru bir bilgidir ne kadar tutar bilmem ama ben ne zaman taşların bol olduğu sahillere gitsem illa sağda solda bir tane küçük büyük akreple karşılaşırım ki parmağı az daha kaptırmışlığım da varAkrep incelemek istiyorum. İstanbulda yaşıyorum. Yakınlarım da çok dağlık bi yer yok. Akrep nerede nasıl bulabilirim?
Genelde öyle yerleri severler bir kaç anım var nerede bir kaya görsem kaçarım yaniValla ne kadar doğru bir bilgidir ne kadar tutar bilmem ama ben ne zaman taşların bol olduğu sahillere gitsem illa sağda solda bir tane küçük büyük akreple karşılaşırım ki parmağı az daha kaptırmışlığım da var
30ne kadar süre incelemekten bahsediyoruz?
teşekkürler. Nasıl bi ortam da bulurum?yakınlarınızda dağ taş orman yoksa akrep bulmanız çok zor şehir içi evlerde pek fazla akrep olmuyor.Ama bir gün ormana yada dağlık taşlık bir yere gidip orada kaldığınız süre boyunca akrepi inceleyip salabilirsiniz.(Akrep İle İlgilenirke Dikkatli Olun!)
TeşekkürlerSahil kenarı kayalık taraflarında bulabilirsin.