denedim evimizde çok fazla hayvan olduğunu ve daha fazlasına gerek olmadığını söylüyorlarAileni bu canlı üzerinde pis, zararlı ya da gereksiz gibi düşüncelerini haksız çıkarmaya çalış besleyen biriyle konuşturabilirsin.
Çok fazla derken? Ne kadar fazla?denedim evimizde çok fazla hayvan olduğunu ve daha fazlasına gerek olmadığını söylüyorlar
3 kedi 1 balık 4 dev afrika salyangozuÇok fazla derken? Ne kadar fazla?
Bir tık haklılar gibi 😅3 kedi 1 balık 4 dev afrika salyangozu
küçüklüğümden beri istediğim bir şeydi gayet haklılar boş ver gitsinBir tık haklılar gibi 😅
Böyle yorum yapınca insan vicdan yapıyor, ama aile yapını bilemediğimiz için biz sana yardımcı olamayız. Ev durumunu ve aile yapını sadece sen bilebilirsin. Umarım ikna edebilirsin.küçüklüğümden beri istediğim bir şeydi gayet haklılar boş ver gitsin
teşekkürler😊sizde yardımcı olmaya çalıştınızBöyle yorum yapınca insan vicdan yapıyor, ama aile yapını bilemediğimiz için biz sana yardımcı olamayız. Ev durumunu ve aile yapını sadece sen bilebilirsin. Umarım ikna edebilirsin.
Aileni ikna edememe sebebin önemli bu konuda eğer senin hayvan bakma sorumluluğuna kaldıramayacağını düşünüyorlarsa bunu yapabileceğini onlara belirt.3 gün sonra doğum günüm ve doğum günüme minik bir dost ile girmek istiyorum ama ailemi ikna edemiyorum ne yapmalıyım?
Diğerlerinde sorun yok da 3 kedi fazla gibi3 kedi 1 balık 4 dev afrika salyangozu