Ailemden hamster istiyorum

dora

Yumurta
Üye
3 gün sonra doğum günüm ve doğum günüme minik bir dost ile girmek istiyorum ama ailemi ikna edemiyorum ne yapmalıyım?

UhutOkcusu

Pupa
Üye
Aileni bu canlı üzerinde pis, zararlı ya da gereksiz gibi düşüncelerini haksız çıkarmaya çalış besleyen biriyle konuşturabilirsin.

Argentavis

Kraliçe
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Biz ailenizin yapısını bilemediğimiz için önerilebilecek şeyler çok kısıtlı. Siz ailenizi bizden daha iyi tanıyorsunuz, ikna yönteminizi kendiniz bulmanız daha kolay ve faydalı olur. Önerebileceğim tek şey, bakımını aksatmayacağınızı, kimseye yük etmeyeceğinizi söylemeniz.

UhutOkcusu

Pupa
Üye
küçüklüğümden beri istediğim bir şeydi gayet haklılar boş ver gitsin
Böyle yorum yapınca insan vicdan yapıyor, ama aile yapını bilemediğimiz için biz sana yardımcı olamayız. Ev durumunu ve aile yapını sadece sen bilebilirsin. Umarım ikna edebilirsin.

MrPinka

Yumurta
Üye
Yani dedikleri gibi bir tık fazla hayvanın varmış gerçekten ama eğer yine de istiyorsan 3 kedin varmış zaten alışıklardır yani,bunu onlara sanki bir kedi gibi sevebildiğin ama daha küçük bir canlı olarak gösterebilirsin.Ancak bence bunu hayvanlarının sayısı ve ailenin fikir yapısına ve düşüncelerine göre değerlendir

Squidward

Yumurta
Üye
3 gün sonra doğum günüm ve doğum günüme minik bir dost ile girmek istiyorum ama ailemi ikna edemiyorum ne yapmalıyım?
Aileni ikna edememe sebebin önemli bu konuda eğer senin hayvan bakma sorumluluğuna kaldıramayacağını düşünüyorlarsa bunu yapabileceğini onlara belirt.
Eğer hamster ile bir sorunları varsa
Zararsız bir canlı olduğunu anlatmaya çalışabilirsin, YouTube>cute hamster videos bu baya iş yapar eğer küçük kardeşin varsa ona izlet o da hamster isteyecektir ben bu yolla sahiplenmiştim ilk hamsterımı.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

3 kedi 1 balık 4 dev afrika salyangozu
Diğerlerinde sorun yok da 3 kedi fazla gibi