Campnotuslar çok nem istemiyor bildiğim kadarıylaElimde Camponotus Vagus türü var, bu formikaryumda bakmak istiyorum. Nemlendirmeyi nasıl yapabilirim? Yardımcı olur musunuz?
camponotus en çok nem isteyen türlerdenCampnotuslar çok nem istemiyor bildiğim kadarıyla
Özellikte ağaçta yaşayan türler nem sevmiyor. Egzotik Camponotus türleri fazla nem sever.camponotus en çok nem isteyen türlerden
Ahşap formikaryumlarda nemlendirme yapılmaz fakat outworldde mutlaka bir su kaynağı olmalıdır.Elimde Camponotus Vagus türü var, bu formikaryumda bakmak istiyorum. Nemlendirmeyi nasıl yapabilirim? Yardımcı olur musunuz?
nemlendirme formikaryumda olmazsa sadece outworldde su kaynağı olursa üreme hızları düşer mi ya da ölürler mi ayrıca bu formikaryum için en en uygun tür nedir?Ahşap formikaryumlarda nemlendirme yapılmaz fakat outworldde mutlaka bir su kaynağı olmalıdır.
Üreme hızları aynı şekilde devam eder (eğer beslemede vs bir farklılık olmazsa). Camponotus türleri bu formikaryum için iyi olacaktır. Elinizde Camponotus var mı? Varsa hangi türler? (Her tür ahşabı sevmeyebilir)nemlendirme formikaryumda olmazsa sadece outworldde su kaynağı olursa üreme hızları düşer mi ya da ölürler mi ayrıca bu formikaryum için en en uygun tür nedir?
yukarıda belirttim zaten componotus vagus varÜreme hızları aynı şekilde devam eder (eğer beslemede vs bir farklılık olmazsa). Camponotus türleri bu formikaryum için iyi olacaktır. Elinizde Camponotus var mı? Varsa hangi türler? (Her tür ahşabı sevmeyebilir)