Ahmet'in Günlüğü

ahmet55

Pupa
Üye
TETRAMORİUM
Ben 29.06.2025 tarihinde 3 tane havuzda boğulan tetramorium kraliçesi buldum izinizle sizlere onları tanıtıyım.
1000024052.jpg
Bu ilk bulduğum ve içlerinde en umutlu olduğum tetra kralicem tam 4-5 tane yumurtası var.En başından beri çok stressiz.
--------------------------------------------------------------------------------------
bu da 2.tetram ve içlernde en umutsuz olduğum sürekli çıkışta bekliyor muhtemelen kayıp edicem bu kraliçeyi.Ayrıca bu diğerlerinden daha küçük.Bence fazla korkmuş
1000024055.jpg

-------------------------------------‐----------------------------‐-------------------
Bu da 3.tetram ilk başta en umutsuz olduğum buydu hem kanatları gitmemişti hem de girişte bekliyodu ancak bu sabah baktığımda 3-4 tane yumurtası olduğunu ve kanatlarını döktüğünü gördüm.Başlarda kötüydü ama stresi geçti bence.
1000024054.jpg

————————————————————————————————

Son düzenleme:

KingCat

Replete
Üye
Ben 29.06.2025 tarihinde 3 tane havuzda boğulan tetramorium kraliçesi buldum izinizle sizlere onları tanıtıyım.
Ekli dosyayı görüntüle 62186
Bu ilk bulduğum ve içlerinde en umutlu olduğum tetra kralicem tam 4-5 tane yumurtası var.En başından beri çok stressiz.
--------------------------------------------------------------------------------------
bu da 2.tetram ve içlernde en umutsuz olduğum sürekli çıkışta bekliyor muhtemelen kayıp edicem bu kraliçeyi.Ayrıca bu diğerlerinden daha küçük.Bence fazla korkmuş
Ekli dosyayı görüntüle 62194

-------------------------------------‐----------------------------‐-------------------
Bu da 3.tetram ilk başta en umutsuz olduğum buydu hem kanatları gitmemişti hem de girişte bekliyodu ancak bu sabah baktığımda 3-4 tane yumurtası olduğunu ve kanatlarını döktüğünü gördüm.Başlarda kötüydü ama stresi geçti bence.
Ekli dosyayı görüntüle 62195

Takipteyiz. 😍 (y)

anakin

Nanitik
Üye
Ekli dosyayı görüntüle 62186
Ekli dosyayı görüntüle 62194

Ekli dosyayı görüntüle 62195

Muhteşem olmuş, takipteyim😉.

ahmet55

Pupa
Üye
Size iki iyi bir kötü haberim var.
Kötü haber:

1000024100.jpg
Bu gün baktığımda ölü bir şekilde yatıyordu bu en küçük ve en umutsuz olduğumdu.
—————————————————————————————————

İyi haberler:

1000024103.jpg
Bu tek kanatlı tetram 15+ yumurtası var çok mutluyum.

1000024104.jpg

Bu da diğer tetram içlerinde en umutlu alduğumdu ama artık tek kanatlıdan daha umutluyum.Diğeri için üzüldüm ama bu ikisi giderdi üzüntümu.Bu ikisi de beni yarı yolda bırakmaz inşallah.Birdahaki kontrolde görüşürüz iyi forumlar.

anakin

Nanitik
Üye
Öncelikle çok geçmiş olsun hocam. Kraliçe kaybı çok üzücü bir şey bence. Ayrıca size günlüğünüz için bir önerim var. Eğer oylama yaparak veye kendiniz kraliçelere isim koyarsanız, hem onlarladaha iyi bağ kurarsınız hem de takip etmesi daha kolay olur.

ahmet55

Pupa
Üye
Sağolun ama tek kanatlı kraliçe veya diğeri demek benim daha çok hoşuma gidiyor nedenini bilmiyorum.

BahadirSarp

Replete
Üye
Size iki iyi bir kötü haberim var.
Kötü haber:

Ekli dosyayı görüntüle 62755
Bu gün baktığımda ölü bir şekilde yatıyordu bu en küçük ve en umutsuz olduğumdu.

İyi haberler:

Ekli dosyayı görüntüle 62756
Bu tek kanatlı tetram 15+ yumurtası var çok mutluyum.

Ekli dosyayı görüntüle 62757

Bu da diğer tetram içlerinde en umutlu alduğumdu ama artık tek kanatlıdan daha umutluyum.Diğeri için üzüldüm ama bu ikisi giderdi üzüntümu.Bu ikisi de beni yarı yolda bırakmaz inşallah.Birdahaki kontrolde görüşürüz iyi forumlar.
Hocam ölen kraliçe parazitik bir tetramorium olabilir.