peki prens ve prensesler çifleştiklerinde uçuş yapıcaklar ne yapıcam 1 prens 1 prensesi aynı tüpe mi koyayım bi video varsa iyi olurBeslemek için canlı yeme ihtiyacınız var. Gördüğüm kadarıyla prens ve prenses üretimi var. Bence karıncaların hepsini almadınız çünkü o kadar az işçide prenses prens üretimi görmedim ve işçiler baya büyük. Birde emin olmamakla birlikte cins olarak Camponotus sp. Olduğunu düşünüyorum.
Beslemek için canlı yeme ihtiyacınız var. Gördüğüm kadarıyla prens ve prenses üretimi var. Bence karıncaların hepsini almadınız çünkü o kadar az işçide prenses prens üretimi görmedim ve işçiler baya büyük. Birde emin olmamakla birlikte cins olarak Camponotus sp. Olduğunu düşünüyorum.
yapabilcegim birşey var mı pekiCamponotus lateralis türü. O kanatlı muhtemelen kraliçeleri değil. Ensest bir tür olmadıkları için prens ve prenses çiftleşmeyecektir. Bu yüzden yakında öleceklerdir.
kanatlının kralice olma ihtimali falan yok muNe yaparsanız yapın yakında ölecekler. Ölmeseler bile çoğalmayacaklar. Salmaktan başka yapabileceğiniz pek bir şey yok.
Prens ve prensesten koloninin büyüklüğü anlaşılıyor. Kraliçe ulaşamayacağınız kadar derindedir. En iyisi aldığınız yere geri bırakmanız olacaktır.kanatlının kralice olma ihtimali falan yok mu
tahtanın içine baktım yok hiç bir şeyPrens ve prensesten koloninin büyüklüğü anlaşılıyor. Kraliçe ulaşamayacağınız kadar derindedir. En iyisi aldığınız yere geri bırakmanız olacaktır.
Koloninin içinde prens prenses olduğuna göre yakında aynı tür uçuş yapacak muhtemelen uçuş yaptıklarında ararsanız kraliçesini bulursunuz.O koloniyi ağacın oraya salın kanatlının koloninin kraliçesi olma ihtimali çok düşük çok yaşamayacaklartahtanın içine baktım yok hiç bir şey
ağaç değil bi tür uzun bir merdiven tahtası aslında salsam bile hem tavuklar var ve karınca yok aldıgım yerde sadece bunlar vardıKoloninin içinde prens prenses olduğuna göre yakında aynı tür uçuş yapacak muhtemelen uçuş yaptıklarında ararsanız kraliçesini bulursunuz.O koloniyi ağacın oraya salın kanatlının koloninin kraliçesi olma ihtimali çok düşük çok yaşamayacaklar
O koloninin o kadar küçük olması imkansız.Muhtemelen koloninin devamı hala orda veya başka bir yuva buldular.ağaç değil bi tür uzun bir merdiven tahtası aslında salsam bile hem tavuklar var ve karınca yok aldıgım yerde sadece bunlar vardı
Büyük ihtimalle yuvaya çekilmişlerdir. Bu arada tavukların karınca yediğini ne gördüm ne de duydum.ağaç değil bi tür uzun bir merdiven tahtası aslında salsam bile hem tavuklar var ve karınca yok aldıgım yerde sadece bunlar vardı
Tavuklar hariket eden her küçük şeyi yemeye çalışırlarBüyük ihtimalle yuvaya çekilmişlerdir. Bu arada tavukların karınca yediğini ne gördüm ne de duydum.
tavuklar dışkısını bile yiyor bazen karıncayı çiğdem gibi yerBüyük ihtimalle yuvaya çekilmişlerdir. Bu arada tavukların karınca yediğini ne gördüm ne de duydum.
Koloniyi bulduğunuz yerin yanında yüksek bir yere salarsanız tavuklar onlara ulaşmayacak.tavuklar dışkısını bile yiyor bazen karıncayı çiğdem gibi yer
Arttırıyorum, tavukların tavuk yediğini bile gördüm. Yemedikleri şey yok neredeyse.tavuklar dışkısını bile yiyor bazen karıncayı çiğdem gibi yer
Tavukların gerçek yüzü 😳Arttırıyorum, tavukların tavuk yediğini bile gördüm. Yemedikleri şey yok neredeyse.