benimki sadece hamam böceyi yiyor o yüzden yem kabı kulanamıyorum ve nem konusunda biraz sıkıntı çekiyorum, sence ne yapmalıyımAslında yutma eylemi yavru olmasına özel bir davranış değil, yetişkinken de yanlışlıkla yutabiliyorlar. Eğer yem kabınız var ise ve yem kabı ile besleme yapıyorsanız, torf yutma sorunu çok fazla yaşamazsınız. Sonuç olarak, kullanıp kullanmamak size kalmış. Torf kullanacağım diyorsanız da yem kabı kullanmanızı tavsiye ederim.
Farklı besinler vermen daha sağlıklı olur, yem kabı kullanman diğer besinler için gerekli.benimki sadece hamam böceyi yiyor o yüzden yem kabı kulanamıyorum ve nem konusunda biraz sıkıntı çekiyorum, sence ne yapmalıyım
Teraryumun ağzını açık mı bırakıyorsunuz? Eğer ağzını açık bırakmıyorsanız, yeterli havalandırma sağlıyorsanız ve havlu kağıt kullanıyorsanız günde bir defa fısfısla nemlendirme yapmanız yeterli. Yem kabını ise biraz derin olacak şekilde ayarlarsanız ve tartara, dubia gibi tırmanamayan canlı yemler kullanırsanız sorun olacağını zannetmiyorum.benimki sadece hamam böceyi yiyor o yüzden yem kabı kulanamıyorum ve nem konusunda biraz sıkıntı çekiyorum, sence ne yapmalıyım