Yeni African Fat Tailed Gecko alacağım ve almadan önce tüm bilgileri edinmek istiyorum. Bazıları "un kurdu verme, sindirimi zor oluyor" diyor, bazıları da "un kurdu verebilirsin" demekte. Gecko için un kurdu mu vereyim, morio kurdu mu?
İkisinide verebilirsiniz ancak sadece kurt yiyen geckolar çok sağlıksız oluyor. Dubia gibi türlerle birlikte kurt verirseniz hayvanın kuyruğu çok daha sağlıklı olacaktır. Ayrıca sürekli un kurdu verirseniz sindirimi zor olur tabiki.Yeni African Fat Tailed Gecko alacağım ve almadan önce tüm bilgileri edinmek istiyorum. Bazıları "un kurdu verme, sindirimi zor oluyor" diyor, bazıları da "un kurdu verebilirsin" demekte. Gecko için un kurdu mu vereyim, morio kurdu mu?
Teşekkür ederim, aklımda tartara, un kurdu ve morio kurdu ile beslemek vardı fakat tartara bulamadım baktığım sitelerde kalmamıştı bildiğiniz satan bir yer varmı? (Dubia kurdu da olur)İkisinide verebilirsiniz ancak sadece kurt yiyen geckolar çok sağlıksız oluyor. Dubia gibi türlerle birlikte kurt verirseniz hayvanın kuyruğu çok daha sağlıklı olacaktır. Ayrıca sürekli un kurdu verirseniz sindirimi zor olur tabiki.
Veya ankara canlı yemden de bulabilirsiniz.Antalya Çekirgeden bulabilirsiniz.