Nereden temin ettiniz.Herkese merhabalar.
Yaklaşık 1 senedir benle olan 2 adet afrika dev salyangozum ve onların yavrusu olan 1 tane daha var ( 1 albino 2 siyah etli). Bu canlılarla ilgili sorularınızı cevaplayabilirim.🐌🐌🐌🐌🐌 Ekli dosyayı görüntüle 564
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
2 Aylık yavrumda burada Ekli dosyayı görüntüle 569
Derisi yumuşakmı sıkabiliyormusunuz? Çok tatlı gözüküyor..Herkese merhabalar.
Yaklaşık 1 senedir benle olan 2 adet afrika dev salyangozum ve onların yavrusu olan 1 tane daha var ( 1 albino 2 siyah etli). Bu canlılarla ilgili sorularınızı cevaplayabilirim.🐌🐌🐌🐌🐌 Ekli dosyayı görüntüle 564
hocam bizde temin edebilir miyiz? albino olan çok tatlı duruyor.
İlgili siteler var oralardan temin edebilirsiniz. Yavru fiyatları 10-15 tl gibi basit fiyatlar.Nereden temin ettiniz.
Derileri aşırı yumuşak olmasa da yumuşak ve kaygan.Derisi yumuşakmı sıkabiliyormusunuz? Çok tatlı gözüküyor..
İlgili siteler var oralardan temin edebilirsiniz. Yavru fiyatları 10-15 tl gibi basit fiyatlar.
Derileri aşırı yumuşak olmasa da yumuşak ve kaygan.
Merhaba kısaca rutinlerinden bahsedermisin? genellikle nasıl ortam sağlanmalı, ne yerler, ne kadar yerler, hemen strese giriyomu vsHerkese merhabalar.
Hocam ben ilk hobiye facebook grubunda görüp başladım fakat şuan o grup kapanmış ben burada elimden geldiğince cevaplayamaya çalışacağım.hocam kullandığınız bir site varsa, ekipman vs için de buraya ekleyebilir misiniz?
MerhabalarMerhaba kısaca rutinlerinden bahsedermisin? genellikle nasıl ortam sağlanmalı, ne yerler, ne kadar yerler, hemen strese giriyomu vs
Güzel bir noktaya değinmişsiniz. Şahsen bir zamanlar 15-20 cm lik odun, dal parçaları kullanmama rağmen onları bile devirip kendilerine zarar verebiliyorlardı. Bende son düzenlemelerde içerdeki her şeyi kaldırdımSarı kabuk favorim. Gerçekten çok güzeller. 😃
Bakmayı düşünen arkadaşlara başka bir yerde okuduğum bilgiyi aktarayım ben de: Bazen tırmandıkları yerden düşebiliyorlarlarmış. Zemine koyduğunuz süs, odun gibi nesnelere çarpıp kabuklarını kırabiliyolarmış. Tabi kendilerini oldukça çabuk yeniliyorlarlar salgıladıkları sıvı sayesinde ama yine de dikkat etmek lazım.