Gece sokak lambası altına bakabilirsiniz.Herkese merhaba ekim ayina girmiş bulunmaktayız bugün itibari ile kraliçe bulabilir miyim? Bugün Dışarda 1 saat kadar dolandım bulamadım boşa mı geziyorum?
Mersin antalya adana feci fırtına geliyor pazartesi*çarşamba heryer messor olur onlarca alırsınHerkese merhaba ekim ayina girmiş bulunmaktayız bugün itibari ile kraliçe bulabilir miyim? Bugün Dışarda 1 saat kadar dolandım bulamadım boşa mı geziyorum?
İnşallah bulurum o kadar çok istiyorum ki. Kaldırımlarda bile baya bi bulabilir miyim sizce.Mersin antalya adana feci fırtına geliyor pazartesi*çarşamba heryer messor olur onlarca alırsın
Messoru bulsan ne yapacaksınİnşallah bulurum o kadar çok istiyorum ki. Kaldırımlarda bile baya bi bulabilir miyim sizce.
Uçuş gerçekleşmeden önce kolonilerin yerlerini belirleyin, uçuş olabileceğini düşündüğünüz günlerde kolonilerin yakın çevresini arayarak bulabilirsiniz.İnşallah bulurum o kadar çok istiyorum ki. Kaldırımlarda bile baya bi bulabilir miyim sizce.
İstanbul'a da geldi fırtına ben 11 adet buldum messormu emin degilim.Mersin antalya adana feci fırtına geliyor pazartesi*çarşamba heryer messor olur onlarca alırsın
Yardımınız için teşekkür ederim ancak saat kaç gibi ortaya çıkarlarMersin antalya adana feci fırtına geliyor pazartesi*çarşamba heryer messor olur onlarca alırsı
Hobide yeniyim ve messorlar benim için en uygun tür gibiMessoru bulsan ne yapacaksın
Canlı yeminiz var ise Tetramorium çok daha eğlenceli olur daha çok zevk alırsınız, Messor ise canlı yemsiz de yaşayabildiği için bakım şartları daha kolay ve genelde temiz olduğundan tercih edilir. Bu arada başlangıç türlerinin dışına da çıkabilirsiniz. Başlangıç türlerini önermemizin bir başka nedeni ise çok bilgiye ihtiyaç olmayışıdır. Çeşitli canlı yeminiz varsa (hamamböceği, buffalo kurdu, cırcır) ve yeteri kadar bilgiye sahipseniz Camponotus, Lasius, Formica gibi diğer cins karıncaları da tercih edebilirsiniz.Hobide yeniyim ve messorlar benim için en uygun tür gibi
aga bende bedevi şansı var herhalde 20 30 tane devasa koloniye denk geldim 1 tane kraliçe bulamadim dahaMersin antalya adana feci fırtına geliyor pazartesi*çarşamba heryer messor olur onlarca alırsın
Canlı yem olarak un kurdu besleyebilirim ama şuanda yok. Eğer messor dışında başka bir kraliçe bulursam işçi çıkmasına yakın un kurdu almayı düşünüyorum. Ama şuan gördüğüm bir uçuş yok messorların uçmasını bekliyorum.(uçsada bu şansla bulamam ama neyseCanlı yeminiz var ise Tetramorium çok daha eğlenceli olur daha çok zevk alırsınız, Messor ise canlı yemsiz de yaşayabildiği için bakım şartları daha kolay ve genelde temiz olduğundan tercih edilir. Bu arada başlangıç türlerinin dışına da çıkabilirsiniz. Başlangıç türlerini önermemizin bir başka nedeni ise çok bilgiye ihtiyaç olmayışıdır. Çeşitli canlı yeminiz varsa (hamamböceği, buffalo kurdu, cırcır) ve yeteri kadar bilgiye sahipseniz Camponotus, Lasius, Formica gibi diğer cins karıncaları da tercih edebilirsiniz.
hangi şehirdeBugün sabah 8de ben buldum 2 tane messor
Aga Adanada Buldun Sanırım nerede buldun ne tür yerlerde takiliolarBugün sabah 8de ben buldum 2 tane messor