2-3 saat önce bulduğum cata nodus hareket etmiyor ama ters dönünce hareket ediyor neden olabilir çantaya koymuştum fermuar biraz açıktı( bir ayağı kırık galiba
Antenler arada oynuyor2-3 saat önce bulduğum cata nodus hareket etmiyor ama ters dönünce hareket ediyor neden olabilir çantaya koymuştum fermuar biraz açıktı( bir ayağı kırık galiba
Bir ayağı kırık ise çok sorun olmaz gibi hocam. Beslemesini yaparken olabildiğince az strese sokun hatta işçi eklemesi yaparsanız bu süreç daha rahat gelişebilir diye düşünüyorum. Şekerli suyu ihmal etmeyin sakın kraliçede fiziksel bir sorun varsa ekstra enerji harcayacaktır.+ kraliçeyi taşıyacak güvenli bir yolunuz yoksa bence almaya uğraşmayın kraliçeye böyle zararlar verebiliyor sağlık olsun diyip başka şanslar aramak lazım. Ben yanımda hep plastik tüplerle geziyorum2-3 saat önce bulduğum cata nodus hareket etmiyor ama ters dönünce hareket ediyor neden olabilir çantaya koymuştum fermuar biraz açıktı( bir ayağı kırık galiba
Reis senin neden her şeyin acil2-3 saat önce bulduğum cata nodus hareket etmiyor ama ters dönünce hareket ediyor neden olabilir çantaya koymuştum fermuar biraz açıktı( bir ayağı kırık galiba
Kraliçeye birşey olacak diye endişelenmiş hocam normal bence.Reis senin neden her şeyin acil![]()
Reis senin neden her şeyin acil
Kraliçeye birşey olacak diye endişelenmiş hocam normal bence.Acil olmasının sebebi mesela ben konu başlığında acil yazanlara önce bakıyorum bu yüzden böyle bir şeyi ilk defa yaşadığım için acil dedim belki bu konuya sonradan baksanız cevabı bekleyene kadar kraliçe ölebilir vb. Ayrıca her işim acil değil 2 adet konu acil olduğu için söyledimReis senin neden her şeyin acil![]()
Evt bu sabah ölmüşBende öyle olan 2-3 kraliçe öldü.