geçen un kurtlarının bulunduğu odada güve gördüm ve öldürdüm. bugünde duvarda bir kurt gördüm. benim bildiğim un kurtları tırmanamazlar, acaba mikro un kurtları tırmanabiliyormu ya da güveler larva olduktan sonra mı güve oluyorlar napmam lazım
Kanka sakin ol un kurdu falan değildir o herhangi bi kurt türü olabilir veya larva hali olabilir guveningeçen un kurtlarının bulunduğu odada güve gördüm ve öldürdüm. bugünde duvarda bir kurt gördüm. benim bildiğim un kurtları tırmanamazlar, acaba mikro un kurtları tırmanabiliyormu ya da güveler larva olduktan sonra mı güve oluyorlar napmam lazım
bu güveleri nasıl halledicem 2 kere larva halini 2 kere güve halini gördüm dışardan gelme ihtimalleri yok ne yapmam lazımKanka sakin ol un kurdu falan değildir o herhangi bi kurt türü olabilir veya larva hali olabilir guvenin
Bence evde bi ihtimal güve yuvası olabilir ve kurt dediğiniz seyin fotoğrafı varsa atar misinizbu güveleri nasıl halledicem 2 kere larva halini 2 kere güve halini gördüm dışardan gelme ihtimalleri yok ne yapmam lazım
yok yeni geldikleri kesin kurtulamazmıyım bunlardan resmini atıyorumBence evde bi ihtimal güve yuvası olabilir ve kurt dediğiniz seyin fotoğrafı varsa atar misiniz
Kanka belli olmuyor ama heralde güve larvasj
Ilaclamak lazim eğer evin heryerinde vursalar ve un kurdunun içine girmesinyok yeni geldikleri kesin kurtulamazmıyım bunlardan resmini atıyorum
ev zaten ilaçlı nasıl yaşıyolar anlamadım un kurdu yataklığının içinden çıktılar ama içinde un kurdu yoktu yani gittim çöpe attım şimdi umarım evde yoktur daha falzaIlaclamak lazim eğer evin heryerinde vursalar ve un kurdunun içine girmesin
Bence onun içinde olusmuslaeev zaten ilaçlı nasıl yaşıyolar anlamadım un kurdu yataklığının içinden çıktılar ama içinde un kurdu yoktu yani gittim çöpe attım şimdi umarım evde yoktur daha falza