Tķsler hocammajör işçidir, salabilirsiniz.
Tķsler hocamMessor majörü
işçilerde cins tespiti ile alakalı detaylı bir konu/rehber var mıdır? gezerken yolda gördüğüm karıncaları ayırt etmekte zorlanıyorum.Messor majörü
Thorax;kraliçe ile işçinin ayırt edilmesini sağlar. İlgili resimdeki messor majörü kime sorsan bilir. Majör işçi hattaişçilerde cins tespiti ile alakalı detaylı bir konu/rehber var mıdır? gezerken yolda gördüğüm karıncaları ayırt etmekte zorlanıyorum.
onun için dememiştim. işçilerin kendi cinsleri hakkında. mesela formica ile lasius işçisi farkı.Thorax;kraliçe ile işçinin ayırt edilmesini sağlar. İlgili resimdeki messor majörü kime sorsan bilir. Majör işçi hatta
Kocaman bir boyut farkı varonun için dememiştim. işçilerin kendi cinsleri hakkında. mesela formica ile lasius işçisi farkı.
evet doğrudur örnek için demiştimKocaman bir boyut farkı var
Bütün cinslerin ayrımıyla ilgili bir yazı biraz zor yaevet doğrudur örnek için demiştimrehber tarzında bütün cinsleri kapsayan bir yazı sormuştum. neyse iyi günler.
Öyle bir rehber yapmak mümkün değil.evet doğrudur örnek için demiştimrehber tarzında bütün cinsleri kapsayan bir yazı sormuştum. neyse iyi günler.