Arkadaşlar benim bir tane messor kraliçem var yumurtaların çıkmasına çok az kaldı 10 gün evde olmayacağım nasıl bir yol izlemeliyim (suları yeteri kadar var) Not:kraliçeyi yanıma alamayacağım
Knk kabuksuz kuş yemini nasıl yapabilirim10 gün çok uzun bir süre değil onlar için. bir miktar kabuksuz/ezdiğiniz kuş yemini tüpe koymanız yeterli olur ya da sos kabından küçük bir outworld yapıp oraya kabuksuz kuş yemi doldurabilirsiniz.
Normal kuş yemini ezKnk kabuksuz kuş yemini nasıl yapabilirim
Teşekkürler tüpe koysam Bi sorun olur mu ve ne kadar koyayımNormal kuş yemini ez
2-3 tane tüpe koysan yeterli olur.Teşekkürler tüpe koysam Bi sorun olur mu ve ne kadar koyayım
Teşekkürler2-3 tane tüpe koysan yeterli olur.
Teşekkürlerzarar vermeyecek düzeyde koyabildigin kadar koy bence, tabi hava akışını ve hareketlerini engelleyecek kadar değil.
kabuksuz koyanı ilk defa duydum, şart mıdır hocam?10 gün çok uzun bir süre değil onlar için. bir miktar kabuksuz/ezdiğiniz kuş yemini tüpe koymanız yeterli olur ya da sos kabından küçük bir outworld yapıp oraya kabuksuz kuş yemi doldurabilirsiniz.
hayır ama ilk nesil işçiler nanitic işçiler kabuk parçalamada zorlanıyorlar, en azından ilk nesilin işini kolaylaştırmak amacıylakabuksuz koyanı ilk defa duydum, şart mıdır hocam?