Çok geçmiş olsun, yapabileceğimiz bir şey olursa her zaman yardımcı oluruz kardeşimİyiyim dostum teşekkür ederim. Çok fazla bina yıkıldı çok fazla ölü ve yaralı var. Olduğum bölgede de yakınımda bulunan bir bina çöktü. 100 vatandaşımızı çıkardılar binadan yarısından fazlası maalesef vefat etmişti. Ülkece kaybımız büyük hepimize geçmiş olsun. Deprem bölgesinde bulunan arkadaşlarımda olabildiğince dikkatli olsunlar. Evlerinizde durmayın çünkü hiçbir ev güvenilir değil. Hâlâ birçok artçı sarsıntı devam etmekte. Tedbir almakta yarar vardır. Tekrardan çok geçmiş olsun diliyorum 🙏
İyiyim dostum teşekkür ederim. Çok fazla bina yıkıldı çok fazla ölü ve yaralı var. Olduğum bölgede de yakınımda bulunan bir bina çöktü. 100 vatandaşımızı çıkardılar binadan yarısından fazlası maalesef vefat etmişti. Ülkece kaybımız büyük hepimize geçmiş olsun. Deprem bölgesinde bulunan arkadaşlarımda olabildiğince dikkatli olsunlar. Evlerinizde durmayın çünkü hiçbir ev güvenilir değil. Hâlâ birçok artçı sarsıntı devam etmekte. Tedbir almakta yarar vardır. Tekrardan çok geçmiş olsun diliyorum 🙏
Geçmiş olsunİyiyim dostum teşekkür ederim. Çok fazla bina yıkıldı çok fazla ölü ve yaralı var. Olduğum bölgede de yakınımda bulunan bir bina çöktü. 100 vatandaşımızı çıkardılar binadan yarısından fazlası maalesef vefat etmişti. Ülkece kaybımız büyük hepimize geçmiş olsun. Deprem bölgesinde bulunan arkadaşlarımda olabildiğince dikkatli olsunlar. Evlerinizde durmayın çünkü hiçbir ev güvenilir değil. Hâlâ birçok artçı sarsıntı devam etmekte. Tedbir almakta yarar vardır. Tekrardan çok geçmiş olsun diliyorum 🙏
Geçmiş olsun.İyiyim dostum teşekkür ederim. Çok fazla bina yıkıldı çok fazla ölü ve yaralı var. Olduğum bölgede de yakınımda bulunan bir bina çöktü. 100 vatandaşımızı çıkardılar binadan yarısından fazlası maalesef vefat etmişti. Ülkece kaybımız büyük hepimize geçmiş olsun. Deprem bölgesinde bulunan arkadaşlarımda olabildiğince dikkatli olsunlar. Evlerinizde durmayın çünkü hiçbir ev güvenilir değil. Hâlâ birçok artçı sarsıntı devam etmekte. Tedbir almakta yarar vardır. Tekrardan çok geçmiş olsun diliyorum 🙏
Geçmiş olsun.
Geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun Ares, Diyarbakır'da yaşadığın tamamen aklımdan çıkmış. Çok fazla kişiye destek olmaya çalıştım ama seni unutmuşum. Kusura bakma. Umarım her şey yoluna gider kardeşim.
🙏🙏Çok geçmiş olsun, yapabileceğimiz bir şey olursa her zaman yardımcı oluruz kardeşim
Geçmiş olsun inşallah hemen heryer iyileşir ve babamın arkadaslari ve babam da gitmeye calisiyorÇok sağolun arkadaşlar ama daha önemli yerler var. Maraş Hatay Antep gibi diğer daha etkili olan deprem bölgelerine erzak yardımı, battaniye ve deprem çantası ürünleri yollayabilirseniz yollayın. Çok daha etkili olan yerler oralar eğer elinizden geliyorsa oralara yardımcı olmaya çalışın
🙏🙏
Şuanda bir sakatlığım var ama elimden geldiğince gruplarda ve sosyal medyadan insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum. Olay yerlerinde birçok arkadaşım görevlilere ve yurttaşlara yardımcı olmaya çalışıyor. Birçok yerde yiyecek içecek, battaniye ve giyecek elbise yardımı yapıyorlar. Elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz her yerden.Ve sen yardım edebiliyor musun
İyiki sana bişi olmamış sana bişi olsaydı forum 🌋💣Şuanda bir sakatlığım var ama elimden geldiğince gruplarda ve sosyal medyadan insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum. Olay yerlerinde birçok arkadaşım görevlilere ve yurttaşlara yardımcı olmaya çalışıyor. Birçok yerde yiyecek içecek, battaniye ve giyecek elbise yardımı yapıyorlar. Elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz her yerden.