Dışkı olabilir miAşağıdaki beyaz ve pamuktaki siyah şeyler ne acil yardım edin yine transfer etmeliyim
Hareket ediyor amaDışkı olabilir mi
Ama beyaz olan hareket ediyor kısa sürede bu kadar çok küf normal mi bu 3. Transfer olduKüftür muhtemelen. Çok az var sorun yaratmaz.
Ozaman transfer edin.Hareket ediyor ama
Sürekli transfer ediyorum strese giriyor yapabileceğim bir şey yok dimi bu konudaOzaman transfer edin.
Bir adet lasiusum var ama onda böyle bir sorun yok pamuktan kaynaklı olduğunu sanmıyorumkullandığınız pamuğu değiştirin
haydaa yinemi ya. limon taktiğini denedinmi. limona dokundularmı yada limonun yakınında gördünmü karıncalarını.Aşağıdaki beyaz ve pamuktaki siyah şeyler ne acil yardım edin yine transfer etmeliyim
Denemedim yine transfer ettim şuanda durumu iyi ve bir şey tespit ettim aşağıya bırakacağım fotoğrafta karıncamın üzerindeki benekler bu böceklermiş şimdi karıncamın abdomeni tertemizhaydaa yinemi ya. limon taktiğini denedinmi. limona dokundularmı yada limonun yakınında gördünmü karıncalarını.
oh güzel tamamen temizlenmişse kraliçe sağlıklı olacaktır. bereketli bir koloni kurması dileğiyle iyi hobiler.Denemedim yine transfer ettim şuanda durumu iyi ve bir şey tespit ettim aşağıya bırakacağım fotoğrafta karıncamın üzerindeki benekler bu böceklermiş şimdi karıncamın abdomeni tertemiz
İnşallahh çok teşekkür ederim size de iyi hobileroh güzel tamamen temizlenmişse kraliçe sağlıklı olacaktır. bereketli bir koloni kurması dileğiyle iyi hobiler.
Hareket eden bok ilk defa görüyorumOnlar ya boktur yada küftür korkacak birşey yok şuan için
Maalesef transfer ettim de anca rahat oldu kraliçem ama onları hala bekletiyorumBirde haraket mi ediyorlar 🤣