bi bilgisi olan yok mu ölmesini istemiyorumİzmir'de yaşıyorum, yüksek ihtimalle yangından dolayı balkonuma bi yavru kuş geldi. Bufalo kurdu vermeyi denedim fakat yemedi, su içirdim zorla. Nasıl besleyebilirim cinsi nedir?
Pek bilgim yok ama biri yazana kadar ben aktarayım. Okul zamanı kırlangıçlar uçmaya çalışırdı. Sıcakta yere düşüp ölürlerdi. Ben 2 3 tanesini toplayıp evde zorla tartara + su vermiştim diğer gün okulda uçurmayı denemiştim. 1 2 denemede uçmuşlardı. Bir de serçe deneyimim vardı ufak. Ama o ağzını kendi açardı. Ona da su, kedi maması, çekirge, tartara ve un kurdu vermiştim.bi bilgisi olan yok mu ölmesini istemiyorum
İzmir'de yaşıyorum, yüksek ihtimalle yangından dolayı balkonuma bi yavru kuş geldi. Bufalo kurdu vermeyi denedim fakat yemedi, su içirdim zorla. Nasıl besleyebilirim cinsi nedir?
Güvercin besliyorum kesinlikle buffalo kurdu falan verme buğday ver buğdaydan başka şey yemezİzmir'de yaşıyorum, yüksek ihtimalle yangından dolayı balkonuma bi yavru kuş geldi. Bufalo kurdu vermeyi denedim fakat yemedi, su içirdim zorla. Nasıl besleyebilirim cinsi nedir?