Acil yardım lütfen.

Nexus

Yumurta
Üye
Bir tane tetramorium kralicem var yumurtladi ama.ilk işçisi çıkmadı ve tumurtladiginda kanatları vardı 1 tane kanadını kendisi sokmuştu ama diğer kanadı hala duruyor ve nasıl sa test tüpünün kenarlarına yapışıp duruyor kanadını dokmesini nasıl sağlarım yardım ede bilirmisiniz.

hasany

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Kanadın test tüpüne nasıl yapıştığını pek anlayamadım açıkçası. Test tüpünde yapışkan bir şey mi var ki yapışıyor. Eğer ciddi sorun yaratıyorsa koparmak çözüm olabilir belki. Zaten ihtiyacı yok artık kanatlara. Ama onu epey strese sokar.

Nexus

Yumurta
Üye
Ya ben kendim kopartsam zararı olurmu onun için size bı danışmak istedim hayır hiç besleme yapmadım.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Kanadın test tüpüne nasıl yapıştığını pek anlayamadım açıkçası. Test tüpünde yapışkan bir şey mi var ki yapışıyor. Eğer ciddi sorun yaratıyorsa koparmak çözüm olabilir belki. Zaten ihtiyacı yok artık kanatlara. Ama onu epey strese sokar.
Eğer ben kopartinca zararı olmaz derseniz ben mecburen kopartcam yoksa sürekli yapışıyor

hasany

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Eğer ben kopartinca zararı olmaz derseniz ben mecburen kopartcam yoksa sürekli yapışıyor
Yani dediğim gibi, şu andan çok daha iyi olacağını düşünüyorsanız bunu yapmanız daha mantıklı gibi. Eğer tüpte kraliçenin yapışmasına neden olan bir şey varsa transfer yapmayı da deneyebilirsiniz.

Nexus

Yumurta
Üye
Öyle yapıcam teşekkür ederim iyi hobiler.

hasany

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Rica ederim, iyi hobiler.

Barkın

Süper Koloni
Yardımsever
Üye
Kanatlı olmasının tek dezavantajı bir şekerli su veya bal gibi bir besin verdiğinizde eğer ki sırtüstü düşerse ölüyor eğer sizi çok rahatsız ediyor ise koparabilirsiniz fakat çok dikkatli olun