bunu yapan kişi bir hacker olamaz büyük ihtimal kendini bir bok sanan birisidir kim olduğu rahatlıkla bulunur zaten korkulacak birşey değilÖncelikle bildiğin böyle yakın zamanda kavga sanal/gerçek hayatta kavga ettigin var mı?ikinci olarak fazla merak etmene bana kalırsa gerek yok onlar süper hacker falan değil.üçüncu olarak polis ile irtibata geç tam olarak olmasada bana kalırsa bu tehtid yerine geçebilir.Bana kalırsa fazla korkacak bir şey yok
evet benimde bahsetiğim buydubunu yapan kişi bir hacker olamaz büyük ihtimal kendini bir bok sanan birisidir kim olduğu rahatlıkla bulunur zaten korkulacak birşey değil
2015 yılında herkeze açık 50milyon kişinin bilgileri sızdırıldı
22 yılında kısmen gizli 75milyon kişinin detaylı bilgileri sızdırıldı
sizi ilgilendiren kısım için aşağıya link bıraktım
![]()
E-Devlet (Turkiye.gov.tr) Mernis Sızdırıldı Şikayetçiyim
e-Devlet | Turkiye.gov.tr için yazılan 'E-Devlet (Turkiye.gov.tr) Mernis Sızdırıldı Şikayetçiyim' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da e-Devlet | Turk...www.sikayetvar.com
polisle irtibata geçmeye çekiniyorum annem çok tepki gösterirÖncelikle bildiğin böyle yakın zamanda kavga sanal/gerçek hayatta kavga ettigin var mı?ikinci olarak fazla merak etmene gerek yok bana kalırsa, onlar süper hacker falan değil.Üçüncu olarak polis ile irtibata geç tam olarak olmasada bana kalırsa bu tehtid yerine geçebilir.Bana kalırsa fazla korkacak bir şey yok
teşekkürlerbunu yapan kişi bir hacker olamaz büyük ihtimal kendini bir bok sanan birisidir kim olduğu rahatlıkla bulunur zaten korkulacak birşey değil
2015 yılında herkeze açık 50milyon kişinin bilgileri sızdırıldı
22 yılında kısmen gizli 75milyon kişinin detaylı bilgileri sızdırıldı
sizi ilgilendiren kısım için aşağıya link bıraktım
![]()
E-Devlet (Turkiye.gov.tr) Mernis Sızdırıldı Şikayetçiyim
e-Devlet | Turkiye.gov.tr için yazılan 'E-Devlet (Turkiye.gov.tr) Mernis Sızdırıldı Şikayetçiyim' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da e-Devlet | Turk...www.sikayetvar.com
bu çekinilecek bir şey değil ama eğer çekiniyorsan en azından ebebeyinlerine bu durumu anlat yoksa sonuçları daha kötü olabilir ama tekrar diyorum bu çekinilecek bir şey değilpolisle irtibata geçmeye çekiniyorum annem çok tepki gösterir
hayır kavgam yok
çekinilecek bişey değil ama annem çok ama çok abartır evimizin gitceğini falan bile düşünebilir başımıza bişey gelmediği sürece polise gitmesem problem olurmubu çekinilecek bir şey değil ama eğer çekiniyorsan en azından ebebeyinlerine bu durumu anlat yoksa sonuçları daha kötü olabilir ama tekrar diyorum bu çekinilecek bir şey değil
çekinilecek bişey değil ama annem çok ama çok abartır evimizin gitceğini falan bile düşünebilir başımıza bişey gelmediği sürece polise gitmesem problem olurmu
Çocuktur büyük ihtimal korkulacak birşey yok aklı başında bir insan olsa bu mesajı sana gizli bir şekilde göndermeye çalışır büyük ihtimal instagram wp veya sms olarak yollamıştır s*l*k
çekinilecek bişey değil ama annem çok ama çok abartır evimizin gitceğini falan bile düşünebilir başımıza bişey gelmediği sürece polise gitmesem problem olurmu