acil tavsiye lütfen!!!

Musta

Yumurta
Üye
birisi bana instgramdan tc kimliğimi ev adresimi annemin tc kimliğini attı ne yapamlıyım birşey yapabilir mi korkuyorum

Alpaca

Larva
Üye
Öncelikle bildiğin böyle yakın zamanda kavga sanal/gerçek hayatta kavga ettigin var mı?ikinci olarak fazla merak etmene gerek yok bana kalırsa, onlar süper hacker falan değil.Üçüncu olarak polis ile irtibata geç tam olarak olmasada bana kalırsa bu tehtid yerine geçebilir.Bana kalırsa fazla korkacak bir şey yok

Son düzenleme:

Barkın

Süper Koloni
Yardımsever
Üye
son zamanlarda edevlet hacklenmişti (eski herkeze açık olandan bahsetmiyorum ) herkeze açık olamamkla birlikte bu alanda tecrübesi olan biri türkiyedeki birçok kişinin ev aderesini tcsini vs oturduğu yeri gibi bilgilere ulaşabilir. Bunları size yazan kişi bilgisiz ise para verip bazı discord sunucularından bilgi alabilir sizin bu konuda yapabileceğinia en iyi şey polise gidip herşeyi anlatmak olur korkulacak birşey yok açıkçası çoğu büyük yayıncı aynı size yapıldığı gibi tehdit edebilir

Barkın

Süper Koloni
Yardımsever
Üye
Öncelikle bildiğin böyle yakın zamanda kavga sanal/gerçek hayatta kavga ettigin var mı?ikinci olarak fazla merak etmene bana kalırsa gerek yok onlar süper hacker falan değil.üçüncu olarak polis ile irtibata geç tam olarak olmasada bana kalırsa bu tehtid yerine geçebilir.Bana kalırsa fazla korkacak bir şey yok
bunu yapan kişi bir hacker olamaz büyük ihtimal kendini bir bok sanan birisidir kim olduğu rahatlıkla bulunur zaten korkulacak birşey değil

2015 yılında herkeze açık 50milyon kişinin bilgileri sızdırıldı

22 yılında kısmen gizli 75milyon kişinin detaylı bilgileri sızdırıldı
sizi ilgilendiren kısım için aşağıya link bıraktım

Alpaca

Larva
Üye
bunu yapan kişi bir hacker olamaz büyük ihtimal kendini bir bok sanan birisidir kim olduğu rahatlıkla bulunur zaten korkulacak birşey değil

evet benimde bahsetiğim buydu

Barkın

Süper Koloni
Yardımsever
Üye
2015 sızıntısının altına sızdıran kişiler türkiyenin bu durumdan çıkarması gereken dersler diye bir liste yapmıştı belliki çok dikkate alınmamış çok kötü bir durum açıkçası bilgilerimizin böyle etrafta dolaşması

Musta

Yumurta
Üye
Öncelikle bildiğin böyle yakın zamanda kavga sanal/gerçek hayatta kavga ettigin var mı?ikinci olarak fazla merak etmene gerek yok bana kalırsa, onlar süper hacker falan değil.Üçüncu olarak polis ile irtibata geç tam olarak olmasada bana kalırsa bu tehtid yerine geçebilir.Bana kalırsa fazla korkacak bir şey yok
polisle irtibata geçmeye çekiniyorum annem çok tepki gösterir
hayır kavgam yok

Musta

Yumurta
Üye

teşekkürler

Alpaca

Larva
Üye
polisle irtibata geçmeye çekiniyorum annem çok tepki gösterir
hayır kavgam yok
bu çekinilecek bir şey değil ama eğer çekiniyorsan en azından ebebeyinlerine bu durumu anlat yoksa sonuçları daha kötü olabilir ama tekrar diyorum bu çekinilecek bir şey değil

Musta

Yumurta
Üye
bu çekinilecek bir şey değil ama eğer çekiniyorsan en azından ebebeyinlerine bu durumu anlat yoksa sonuçları daha kötü olabilir ama tekrar diyorum bu çekinilecek bir şey değil
çekinilecek bişey değil ama annem çok ama çok abartır evimizin gitceğini falan bile düşünebilir başımıza bişey gelmediği sürece polise gitmesem problem olurmu

Barkın

Süper Koloni
Yardımsever
Üye
çekinilecek bişey değil ama annem çok ama çok abartır evimizin gitceğini falan bile düşünebilir başımıza bişey gelmediği sürece polise gitmesem problem olurmu

Sen yinede ailene anlat polise git yoksa bunu yapan kimse yapmaya devam edecek yaptığı şey bir suç

Barkın

Süper Koloni
Yardımsever
Üye
Çocuktur büyük ihtimal korkulacak birşey yok aklı başında bir insan olsa bu mesajı sana gizli bir şekilde göndermeye çalışır büyük ihtimal instagram wp veya sms olarak yollamıştır s*l*k

Barkın

Süper Koloni
Yardımsever
Üye
Çocuktur büyük ihtimal korkulacak birşey yok aklı başında bir insan olsa bu mesajı sana gizli bir şekilde göndermeye çalışır büyük ihtimal instagram wp veya sms olarak yollamıştır s*l*k

Barkın

Süper Koloni
Yardımsever
Üye

Bence hiçbir problem olmaz gitmesende mesajı nederen gönderdi

Kadircıkla

Larva
Üye
Annen baban çok sıkıntı yapacaksa 18 yaşından büyük bir tanıdığından yardım iste 👍