acil lasius

LeviathanN

Yumurta
Üye
selam. Daha bu sabah yaşayan lasius sp. kraliçem okuldan geldigimde beslemek icin baktigimda ölü buldum elimde ayni turden baska koloni yok 8 9 işçiliydi ne yaparım en mantıklısı yeni kraliçeyi nereden bulurum bu mevsimde işçilerin ölmesini istemiyorum bir yerden sahiplenebilir miyim acil akıl verir misiniz lütfen

Moderatör tarafında düzenlendi:

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Makro Fotoğrafçı
Üye
selam. Daha bu sabah yaşayan lasius sp. kraliçem okuldan geldigimde beslemek icin baktigimda ölü buldum elimde ayni turden baska koloni yok 8 9 işçiliydi ne yaparım en mantıklısı yeni kraliçeyi nereden bulurum bu mevsimde işçilerin ölmesini istemiyorum bir yerden sahiplenebilir miyim acil akıl verir misiniz lütfen
1.5-2 aya sezon yeniden açılıyor. Bir sürü yeni uçuşa denk geleceksiniz emin olabilirsiniz. Discord sunucusuna katılıp daha fazla kişiye ulaşabilirsiniz çok acil ise. Kargoyu karşılayacaksanız size Messor cf. semirufus yollayabilirim(koloni değil kraliçe yumurtalı).

LeviathanN

Yumurta
Üye
1.5-2 aya sezon yeniden açılıyor. Bir sürü yeni uçuşa denk geleceksiniz emin olabilirsiniz. Discord sunucusuna katılıp daha fazla kişiye ulaşabilirsiniz çok acil ise. Kargoyu karşılayacaksanız size Messor cf. semirufus yollayabilirim(koloni değil kraliçe yumurtalı).
kargoyu tabii ki karşılarım fakat sırf bi kolonim olsun diye acil demedim. işçiler heba olsun istemiyorum o yüzden. En olmadı bu türün kraliçesinden satın almayı düşünüyorum. 7 kraliçem vardı sezon kapanmadan 3 ü kanatlıydı kanatlıların hiç biri yumurta vermedi ben de geri salmıştım 3 kolonim var 1 i messor sp. biri componotus sanctus diğerinden emin değilim 1 hafta içinde bulamazsam lasius niger kraliçesi karıncaları aynı türden bi koloninin yanına bırakıcam.

Son düzenleme: