Var atayim suandada transfer wtmeye calisiyordumFotoğrafını atma şansın var mı?
Normalde cover kullanıyor musunuz?Suqndq isiklq beraber transfer etmeyw calisiyordum iptalmj edeyim
Öyle geçmezler maalesef öyle olmuyor. Manual yapman en mantıklı yöntem.Mqnuel yapamam cunku pamukta cok yumurta var ben soyle bir sey düşündüm 10-15 isci olunca 1 gun ac bırakıp diger tupe yem birakicam isikta vericem isciside cok olucak oyle gecer belki olurmu
Sanmam, sadece işçiler geçer ve yemi eski tüpe taşıyabilirler. Transferin amacı tüm koloniyi yeni tüpe geçirmek değil mi?Mqnuel yapamam cunku pamukta cok yumurta var ben soyle bir sey düşündüm 10-15 isci olunca 1 gun ac bırakıp diger tupe yem birakicam isikta vericem isciside cok olucak oyle gecer belki olurmu
Olmaz o işe yaramıyor.Sey yapsam olurmu igneli siringayla igneyi pamuguktan geçirip suyu ceksem
Sanırım hayır, gelişmemiş yumurtaları düşünmenize çok gerek olmadığını düşünüyorum, larva ve pupaları kurtarabilirseniz daha iyi olur bence, sonuçta kraliçe tekrar yumurtlayabilir.Sey yapsam olurmu igneli siringayla igneyi pamuguktan geçirip suyu ceksem