Kraliçe karınca buldum test tüpü felan yoktu bi cam damlalığın içine koydum pamuk ıslatıp koydum şimdi okuldayım ölür mü? İlk koyarken biraz fazla stres yaptırdım her açtığımda top olup duruyor.
Fotoğrafını atabilirmisinizKraliçe karınca buldum test tüpü felan yoktu bi cam damlalığın içine koydum pamuk ıslatıp koydum şimdi okuldayım ölür mü? İlk koyarken biraz fazla stres yaptırdım her açtığımda top olup duruyor.
Evet alıyorHava aliyomu?Bide açıp kaparken daha dikkatli ol yavaş yavas hareket et.
Şuan okuldayım belki bi saat sonra atabilirimFotoğrafını atabilirmisiniz
Daha fazla strese sokmak istemiyorum ama açsam sorun olur muFotoğrafını atabilirmisin
Atmanızda yarar var kraliçenin sağlıkli olup olmadığını görmek içinDaha fazla strese sokmak istemiyorum ama açsam sorun olur mu
Koyduğunuz yer hava alıyorsa sorun yok top oluyor dediğiniz abdomeniyle ilgileniyodur oldukça normal azına pamuk tıkayın koyduğunuz damlalığın karanlık bir yerde dursun çok stres yaptırmayın ölmesin hayvanKraliçe karınca buldum test tüpü felan yoktu bi cam damlalığın içine koydum pamuk ıslatıp koydum şimdi okuldayım ölür mü? İlk koyarken biraz fazla stres yaptırdım her açtığımda top olup duruyor.
Bi şişeye koy kapağını kapa şişeye delik aç oh mis koy bi kenara sonra tüp alorsın elindeki kraliçe değil bu arada prenses (kraliçe adayı) 1 hafta karanlık bir ortamda beklet hiç dokunma kraliçeyse yumurtlayacaktır zaten
Pet şişe miBi şişeye koy kapağını kapa şişeye delik aç oh mis koy bi kenara sonra tüp alorsın elindeki kraliçe değil bu arada prenses (kraliçe adayı) 1 hafta karanlık bir ortamda beklet hiç dokunma kraliçeyse yumurtlayacaktır zaten
Cam veya metal şişeyi delemiyeceğinize göre evet pet şişe ama delik açmayı unutmayın kapak yerine şişenin ağzına pamukta tıkayabilirsinizPet şişe mi
Kapağı yerine kapağın yakınlarında ki yere iğne ile Delikler açtım Yaklaşık 10 tane yeter mi ?Cam veya metal şişeyi delemiyeceğinize göre evet pet şişe ama delik açmayı unutmayın kapak yerine şişenin ağzına pamukta tıkayabilirsiniz
Yeter buyük ihtimalle ama riske atmayın 30-40 tane açınKapağı yerine kapağın yakınlarında ki yere iğne ile Delikler açtım Yaklaşık 10 tane yeter mi ?
Yeterli olur hava alsın yeter bende bu şekilde yapıyorumKapağı yerine kapağın yakınlarında ki yere iğne ile Delikler açtım Yaklaşık 10 tane yeter mi ?
Bir şey daha sorucağım abdomeni ne demekYeter buyük ihtimalle ama riske atmayın 30-40 tane açın
En uçtaki kısmı büyük kısım poposu gibi olan kısımBir şey daha sorucağım abdomeni ne demek
Katıncanın karın bölgesidir abdomenBir şey daha sorucağım abdomeni ne demek