İlk öncelikle merhaba tetramorium cidden güzel olur vereceğiniz çoğu besini yiyecektir oldukça kolay bir tür beslemesi kolay hızlı çoğaldıkları için kısa zamanda büyük bir koloniniz olacaktır ve strese girmeleri çok olacağı için coveri açıp kolay kolay izlenim yapabilirsinizMerhabalar,
Karınca almayı düşünüyorum bı satıcı buldum o bana ya Tetra almamı yada 2 Multi almamı söyledi sizce ne yapayım ?
Formica ve Messor stresli cinslerdir. Tavsiye etmem.1 adet tetra alman saha iyi olur tetra tutsa bile tutmasa bile yumurtlarken çok fazla yumurtluyorlar
tetramorium
lasius
formica rufibarbis
messor türleri olabilir
Camponotus en güzeli bence tetramorium da çok küçük başlarda güzel seyir zevki vermezFormica ve Messor stresli cinslerdir. Tavsiye etmem.
Stresli türler bunlar, hobiden soğutur yeni başlayanları.Camponotus en güzeli bence tetramorium da çok küçük başlarda güzel seyir zevki vermez
5 işçili formica kolonim var. dediğiniz gibi ışığa çıkarıp beklersem hassasiyetleri geçer mi? yumurtaları yerler mi?Karıncalara cover takmayıp birkaç günde ışığa alıştırabilir hiç de stres olmazlar
Hobiye yeni başlama hevesiyle bir kişinin campo yumurtasını 2,5 ay bekleyeceğini sanmıyorum ve campolar çok stresliCamponotus en güzeli bence tetramorium da çok küçük başlarda güzel seyir zevki vermez