Abdomende ki göçüğün bir zararı olur mu?

huseyintass

Yumurta
Üye
IMG_20240909_110705_1.jpg
Abdomende ki göçüğün bir zararı olur mu? Camponutus olduğunu düşünüyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Zafer Murat

Minör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Benim böyle bir kraliçem normal bir hayat yaşadı, fakat fakrklı bir tanesi çok uzun yaşamadı. Şansınıza bağlı ( Iç organlarin ne kadar hasar gördüğüne )

serhatoztknn

Yumurta
Üye
Benimde karıncam böyle fakat bunun kadar göçük değil bunun yarısındanda az bir zararı olurmu?

yusufff01

Pupa
Üye
Ekli dosyayı görüntüle 43612
Abdomende ki göçüğün bir zararı olur mu? Camponutus olduğunu düşünüyorum.
Fotoğraf çok net değil ama genel olarak bu tarz göçükler çok büyük olmadığı takdir de kraliçenin sağlığına çok büyük bir etkisi olmaz.Yumurtluyor ve standart davranışlar sergiliyorsa muhtemelen sorun yoktur normal yaşantısına devam edebilir.

Gökdennz

Nanitik
Üye
Fotoğraf çok net değil ama genel olarak bu tarz göçükler çok büyük olmadığı takdir de kraliçenin sağlığına çok büyük bir etkisi olmaz.Yumurtluyor ve standart davranışlar sergiliyorsa muhtemelen sorun yoktur normal yaşantısına devam edebilir.
Göçük maalesef ki sanırsam büyük organların zarar gördüğünü düşünüyorum ciddi bir darbe almış.

bigquake

Yumurta
Üye
Olumsuz düşünmenize gerek yok, standart bakım uygulayın. Karıncalar, düşündüğünüz kadar hassas canlılar değildir. Belki noksanı olabilir ama bunun yaşamasını engelleyecek bir sebep olacağını sanmıyorum; nihayetinde bir kesik değil.

Not : iyi yi cağrın iyisi olsn .