6 tane kraliçe buldum da bunların türünü bilen varmı

Çözüm
2. görselden Messor oldukları belli ama kanatlıları toplamışsın, kraliçe olduklarını sanmıyorum. Daha çok uçuş yapmamışlar gibi görünüyorlar. Ayrıca neden öyle bir yerde duruyorlar, neden toprak var?

PRS.macro

Süper Koloni
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Üye
2. görselden Messor oldukları belli ama kanatlıları toplamışsın, kraliçe olduklarını sanmıyorum. Daha çok uçuş yapmamışlar gibi görünüyorlar. Ayrıca neden öyle bir yerde duruyorlar, neden toprak var?

Çözüm

Bulut_Mercan

Asker
Yardımsever
İlklerden
Üye

vf_yr

Yumurta
Üye
Bunlar bir koloniden toplamadın farklı yerlerden birde bizim buralarda hava ısındı

Bulut_Mercan

Asker
Yardımsever
İlklerden
Üye
Bunlar bir koloniden toplamadın farklı yerlerden birde bizim buralarda hava ısındı
eğer sizin orda uçuş mevsimi başladıysa ve farklı yerlerden bulduysan belki çiftleşmiş olabilirler. eğer test tüpün varsa test tüpüne al biraz karanlıkta bırak zaten eğer çiftleşmiş ise yumurtlarlar.

vf_yr

Yumurta
Üye
2. görselden Messor oldukları belli ama kanatlıları toplamışsın, kraliçe olduklarını sanmıyorum. Daha çok uçuş yapmamışlar gibi görünüyorlar. Ayrıca neden öyle bir yerde duruyorlar, neden toprak va

eğer sizin orda uçuş mevsimi başladıysa ve farklı yerlerden bulduysan belki çiftleşmiş olabilirler. eğer test tüpün varsa test tüpüne al biraz karanlıkta bırak zaten eğer çiftleşmiş ise yumurtlarlar.
2 kaliçe yumurtladı,3 tanesini arkadaşıma verdim birisi kaldı yumurtlamıyor daha yumurtlarmı birde ona erkek bulursam kendileri çiftleşirmi