eğer kanatlılarsa ve hepsi aynı yerde duruyorsa onları toplamaman gerekir. büyük ihtimal daha uçuş yapmamışlardır yani koloni kuramazlar zaten uçuş için daha erken bence bulduğun yere geri bırak
eğer sizin orda uçuş mevsimi başladıysa ve farklı yerlerden bulduysan belki çiftleşmiş olabilirler. eğer test tüpün varsa test tüpüne al biraz karanlıkta bırak zaten eğer çiftleşmiş ise yumurtlarlar.Bunlar bir koloniden toplamadın farklı yerlerden birde bizim buralarda hava ısındı
2. görselden Messor oldukları belli ama kanatlıları toplamışsın, kraliçe olduklarını sanmıyorum. Daha çok uçuş yapmamışlar gibi görünüyorlar. Ayrıca neden öyle bir yerde duruyorlar, neden toprak va
2 kaliçe yumurtladı,3 tanesini arkadaşıma verdim birisi kaldı yumurtlamıyor daha yumurtlarmı birde ona erkek bulursam kendileri çiftleşirmieğer sizin orda uçuş mevsimi başladıysa ve farklı yerlerden bulduysan belki çiftleşmiş olabilirler. eğer test tüpün varsa test tüpüne al biraz karanlıkta bırak zaten eğer çiftleşmiş ise yumurtlarlar.
olabilir bide ayrı test tüpünde duyurolar dimi2 kaliçe yumurtladı,3 tanesini arkadaşıma verdim birisi kaldı yumurtlamıyor daha yumurtlarmı birde ona erkek bulursam kendileri çiftleşirmi
guzel kurmusunuz sistemi hayırlı hobilerEvet altındaki saat,derecesi içinEkli dosyayı görüntüle 1697