5x5 Formikaryum

Kuzeykurum22

Yumurta
Üye
Selamlar öncelikle, benim bi pheidole pallidulla kolonim var, 3-4 askeri bulunuyor. Bunlara 5x5 formikaryum alsam büyük olur mu?

Moderatör tarafında düzenlendi:

waynhen

Pupa
Üye
Bence şu anlık gerek yok hocam.
Tüpte idare edin derim.
Tabi yine olmaz diye bişey yok keyfi ama ben tercih etmezdim.
Sevgilerle ☺️

waynhen

Pupa
Üye
büyük kalır mı sizce 60x60 mm
60x60 şu an için büyük kaçar bence.Daha mini formikaryumlar mevcut.Gerek Ant Store'de gerekte Underground Ant World'de.Yani koloni öyle büyük alanda stres yapar.Yoksa gene olur olmaz değil.Mini bi formikaryum taşı alın şu an adını getiremedim kendiniz yapın hoşunuza giden şekile göre.Ama tabi o bı tık daha uğraştırır fakat sonucu güzel olur.
Sevgilerle ☺️

Kuzeykurum22

Yumurta
Üye
60x60 şu an için büyük kaçar bence.Daha mini formikaryumlar mevcut.Gerek Ant Store'de gerekte Underground Ant World'de.Yani koloni öyle büyük alanda stres yapar.Yoksa gene olur olmaz değil.Mini bi formikaryum taşı alın şu an adını getiremedim kendiniz yapın hoşunuza giden şekile göre.Ama tabi o bı tık daha uğraştırır fakat sonucu güzel olur.
Sevgilerle ☺️
ytong demek istediniz sanırsam, ancak pheidole küçük bir cins olduğu için ytong formikaryum uygun değil dediler. Ayrıca 2-3 asker bulunuyor işçi değil yani koloni küçük değil o kadar.

lordqne

Yumurta
Üye
ytong demek istediniz sanırsam, ancak pheidole küçük bir cins olduğu için ytong formikaryum uygun değil dediler. Ayrıca 2-3 asker bulunuyor işçi değil yani koloni küçük değil o kadar.
İşçi sayısını yaklaşık olarak
söyleyebilir misin?