Selamlar öncelikle, benim bi pheidole pallidulla kolonim var, 3-4 askeri bulunuyor. Bunlara 5x5 formikaryum alsam büyük olur mu?
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben tüp çok fazla sevmiyorum bir sitede 60x60 mm formikaryum buldum gözüme güzel gözüktü.Bence şu anlık gerek yok hocam.
Tüpte idare edin derim.
Tabi yine olmaz diye bişey yok keyfi ama ben tercih etmezdim.
Sevgilerle ☺️
Bence şu anlık gerek yok hocam.
Tüpte idare edin derim.
Tabi yine olmaz diye bişey yok keyfi ama ben tercih etmezdim.
Sevgilerle ☺️
60x60 şu an için büyük kaçar bence.Daha mini formikaryumlar mevcut.Gerek Ant Store'de gerekte Underground Ant World'de.Yani koloni öyle büyük alanda stres yapar.Yoksa gene olur olmaz değil.Mini bi formikaryum taşı alın şu an adını getiremedim kendiniz yapın hoşunuza giden şekile göre.Ama tabi o bı tık daha uğraştırır fakat sonucu güzel olur.büyük kalır mı sizce 60x60 mm
ytong demek istediniz sanırsam, ancak pheidole küçük bir cins olduğu için ytong formikaryum uygun değil dediler. Ayrıca 2-3 asker bulunuyor işçi değil yani koloni küçük değil o kadar.60x60 şu an için büyük kaçar bence.Daha mini formikaryumlar mevcut.Gerek Ant Store'de gerekte Underground Ant World'de.Yani koloni öyle büyük alanda stres yapar.Yoksa gene olur olmaz değil.Mini bi formikaryum taşı alın şu an adını getiremedim kendiniz yapın hoşunuza giden şekile göre.Ama tabi o bı tık daha uğraştırır fakat sonucu güzel olur.
Sevgilerle ☺️
İşçi sayısını yaklaşık olarakytong demek istediniz sanırsam, ancak pheidole küçük bir cins olduğu için ytong formikaryum uygun değil dediler. Ayrıca 2-3 asker bulunuyor işçi değil yani koloni küçük değil o kadar.
sayamıyorum ki suları bitti transfer sürecindeler bi çoğu kuru pamuktaİşçi sayısını yaklaşık olarak
söyleyebilir misin?
Yaklaşık olarak ne kadar ?sayamıyorum ki suları bitti transfer sürecindeler bi çoğu kuru pamukta