3D yazıcı

Karınca16

Nanitik
Üye
Merhabalar, herkese iyi akşamlar dilerim. Karınca hobisi için uygun fiyatlı 3D yazıcı araştırıyorum, tavsiyesi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

Fairtale

Pupa
Üye
Fiyat bütçeniz nedir? Fiyat/performans açısından benim en beğendiğim modeller Elegoo Neptune 4 Plus veya Pro."

akvaryumhane

Replete
Üye
Merhabalar, herkese iyi akşamlar dilerim. Karınca hobisi için uygun fiyatlı 3D yazıcı araştırıyorum, tavsiyesi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Bütçe ve bilgi seviyesi önemli. Ben de tevo tarantula 3d printer aldım ve cidden 2. El piyasası çok düşük. Kargo dahil 2 bin tl aldım. Daha baskı vb. Şeyler yapmadım. İlk baskımı alınca sizlere de bu baskılar hakkında bir konu açıcam.

Karınca16

Nanitik
Üye
Bütçe ve bilgi seviyesi önemli. Ben de tevo tarantula 3d printer aldım ve cidden 2. El piyasası çok düşük. Kargo dahil 2 bin tl aldım. Daha baskı vb. Şeyler yapmadım. İlk baskımı alınca sizlere de bu baskılar hakkında bir konu açıcam.
Gerçekten çok mutlu olurum yardımınız içi sağ olun. Bide filement öneriniz var mı?

Karıncalar açısından zararı olmaz değilmi filement seçimim.

akvaryumhane

Replete
Üye
Gerçekten çok mutlu olurum yardımınız içi sağ olun. Bide filement öneriniz var mı?
Bir konu açtım bu konu hakkında. Porima önerildi ve piyasada en çok satan da o. Bir arkadaşım kullanıyordu ve gayet başarılı diyordu.

Karınca için pla ve petg kullananlar gördüm. Sadece çoğu filament suya temas ettiğinde erime yapıyor. Ama en iyisi bana kalırsa petg.