Bütçe ve bilgi seviyesi önemli. Ben de tevo tarantula 3d printer aldım ve cidden 2. El piyasası çok düşük. Kargo dahil 2 bin tl aldım. Daha baskı vb. Şeyler yapmadım. İlk baskımı alınca sizlere de bu baskılar hakkında bir konu açıcam.Merhabalar, herkese iyi akşamlar dilerim. Karınca hobisi için uygun fiyatlı 3D yazıcı araştırıyorum, tavsiyesi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Gerçekten çok mutlu olurum yardımınız içi sağ olun. Bide filement öneriniz var mı?Bütçe ve bilgi seviyesi önemli. Ben de tevo tarantula 3d printer aldım ve cidden 2. El piyasası çok düşük. Kargo dahil 2 bin tl aldım. Daha baskı vb. Şeyler yapmadım. İlk baskımı alınca sizlere de bu baskılar hakkında bir konu açıcam.
Bir konu açtım bu konu hakkında. Porima önerildi ve piyasada en çok satan da o. Bir arkadaşım kullanıyordu ve gayet başarılı diyordu.Gerçekten çok mutlu olurum yardımınız içi sağ olun. Bide filement öneriniz var mı?
Teşekkür ediyorum tekraradan iyi akşamlar dilerim konunuza bıkarım şimdi.Bir konu açtım bu konu hakkında. Porima önerildi ve piyasada en çok satan da o. Bir arkadaşım kullanıyordu ve gayet başarılı diyordu.