3D yazıcı almayı planlıyorum, bana önere bileceğiniz bir yazıcı var mıdır ? Varsa söylerseniz çok iyi olur.
Bütçe: 2.750 - 4.000
Daha uygun fiyatlı bir model bilmiyorum şu an için. F/P olarak en uygunu da arkadaşa önerdiğim model gibi görünüyor.hocam fiyat bakımından çok pahalı olmayan bu tür işler için iş görebilecek olan 3d yazıcıları da bana önerebilir misiniz ?
Peki makina çok ses çıkartıyor mu ?Fiyatı sizin söylediğiniz bütçenin biraz üstünde ama Creality cr-6 se modelini gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
baskı kalitesi güzelmiş not aldım yazıcıyıMerhaba,
Türkiyedeki fiyatlarini bilmiyorum fakat kesinlikle Anycubic I3 mega S veya Anycubic vyper öneririm. Ilk Printerim Ender 3 tü sonra sirasiyla Mega Ve vyper kullandim. Suan kendi Printerimi yaptim ama o baya tuzlu ve profesyönele kaciyor nerdeyse.
Ekli dosyayı görüntüle 491
Bu örnegi Vyper ile basmistim mesela
ender 3 almanı önermem çok ses çıkartıyor3D yazıcı almayı planlıyorum, bana önere bileceğiniz bir yazıcı var mıdır ? Varsa söylerseniz çok iyi olur.
Kusura bakmayın yeni gördüm sorunuzu. Aşırı bir ses çıkarması yok. Bir iki tane daha yazıcıyla çalışma fırsatı bulmuştum ve onlarla karşılaştırdığımda aynı çalışma sesine sahipler diyebilirim.Peki makina çok ses çıkartıyor mu ?