3D Formikaryum Tasarlıyorum

Ardakarl

Yumurta
Üye
Şuanlık basma gibi bir niyetim yok sadece keyfi olarak yaptım. Düşüncelerinizi ve fikrilerinizi yazarsanız mutlu olurum. bu formikaryumu yaparken SketchUp un 2017 modelini kullandım o konu hakındada yardımcı olursanız mutlu olurum.

Şuanlık foto koydum nasıl modeli yükleyebileceğim konusunda yardımcı olursanız modeli yüklemek isterim.

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2026-02-07 172621.png
    Ekran görüntüsü 2026-02-07 172621.png
    100.4 KB · Görüntüleme: 8

armagankaya

Media
Üye
Şuanlık basma gibi bir niyetim yok sadece keyfi olarak yaptım. Düşüncelerinizi ve fikrilerinizi yazarsanız mutlu olurum. bu formikaryumu yaparken SketchUp un 2017 modelini kullandım o konu hakındada yardımcı olursanız mutlu olurum.

Şuanlık foto koydum nasıl modeli yükleyebileceğim konusunda yardımcı olursanız modeli yüklemek isterim.
Hocam, boyutları anlaşılmıyor ama bence gayet düzenli ve uygun.

poyrasalos

Pupa
Üye

Hocam nemlendirme sağ üstte olan yer mi? Eğer oraysa o delikler sıkıntı çıkarabilir. Ama onun dışın boyutu söylerseniz hangi tür için uygun olduğunu söylerim size.

bengo

Pupa
Üye
Hocam nemlendirme sağ üstte olan yer mi? Eğer oraysa o delikler sıkıntı çıkarabilir. Ama onun dışın boyutu söylerseniz hangi tür için uygun olduğunu söylerim size.
Nem yeri ora ise biraz büyük gibi geldi, daha küçültsen ve karıncaların alanını arttırsak, daha iyi olabilir

Oyilanci

Nanitik
Üye

Şu anlık söylenebilecek çok bir şey yok çok güzel olmuş ama boyutu hakkında bilgi veremediğiniz için odalar küçük mü büyük mü karar veremedim. Ben de 3D formikaryumlar çok yaptım size verebileceğim tavsiye bir tek belki nemlendirme kısmındaki delikleri yuvarlak değilde ızgara şeklinde yapabilirsiniz bide duvarı ince tutabilir nemlendirme kısmındaki, arkasında su basmak için yer var sanırsam. Bir de tavsiye olarak deliklerin sayısını 3 e çıkarmanız olacaktır ü. Çok gerekli mi değil ama transfer ve outworld bağlantısı sırasında daha kolaylık sağlayacaktır ben öyle yapıyorum şahsen.