Teşekkürler resimde çok gozukmemis😊 neon tetra , herlequin rasbora ve karides var içerisindeÇok hoş duruyor. Hangi tür besleyeceksiniz?
Teşekkürler. Ben de bu boyutlarda bir akvaryum yapmak istiyorum bettam için benim için güzel bir örnek oldu. Keyifli hobiler.Teşekkürler resimde çok gozukmemis😊 neon tetra , herlequin rasbora ve karides var içerisinde
Yok o bitkiler malesef paketlemede mi sıcaktanmi anlamadığım sebepten hepsi pişmiş paketi açtığımda yoğun bı koku vardı kurtaramadim malesef en kısa zamanda bitkilendirmeyi düşünüyorum bucephalandra vs vs teşekkürler tekrardan.Rica ederim ne demek, Hobi bu herkesin başına gelebilir ama gerçekten çok kötü bir durum, Allah kimsenin başına vermesin. Çol güzel bir kurulum oldu bence, yeni bitkiler olursa da daha güzel olur. Bitkiler yeni mi? Attığın fotoğrafta daha küçüklerdi. Eğer o bitkilerse bence gayet iyiymiş boyları.
Teşekkürler 😊Teşekkürler. Ben de bu boyutlarda bir akvaryum yapmak istiyorum bettam için benim için güzel bir örnek oldu. Keyifli hobiler.