Şimdiden multi oldular diyemeyiz. İşçiler çıkınca birisi ve ya ikisi ölebilir.Mutliqueen denedigim 3 tetramorium sp kraliçem bu gün yumurtladi şimdilik bi sorun yok. muhtemelen hepsi 3 tetramoriumda aynı koloniden uçuş yaptığı için Multi oldular
Cümlelerin yerini değiştirip arkadaşın yazısını yazmışsın :bİşciler çıkınca birisi diğerleri öldürebilir. Şimdiden multiqueen gibi görünür ama işciler çıkınca işler karışabilir.
Sadece mesaj atmak için attım. Forumda mesajlaşmak keyifli geliyor. Yani yanlış birşey yaptıysam özür dilerim. 🙂Cümlelerin yerini değiştirip arkadaşın yazısını yazmışsın :b
Bunu yaptığınıza daha önce de denk geldim. Yanlış bir şey sayılmaz ama mesaj kalabalığı yapmaması açısından zaten bir kere açıklandıysa bir daha aynı mesajın atılmaması daha iyi. Hem böyle olunca bazı konular görünmeyip aşağıya kayıyor. Yani mesaj atmak için atmayın bence. İyi forumlarSadece mesaj atmak için attım. Forumda mesajlaşmak keyifli geliyor. Yani yanlış birşey yaptıysam özür dilerim. 🙂
Peki, iyi forumlar.Bunu yaptığınıza daha önce de denk geldim. Yanlış bir şey sayılmaz ama mesaj kalabalığı yapmaması açısından zaten bir kere açıklandıysa bir daha aynı mesajın atılmaması daha iyi. Hem böyle olunca bazı konular görünmeyip aşağıya kayıyor. Yani mesaj atmak için atmayın bence. İyi forumlar
Dürüstlüğünüz için teşekkür ederim. Fakat "mesaj kasmak" olarak algılanır bu durum. Bu yüzden ek bir yorumunuz varsa bir şeyler yazmanızı rica ediyorum efendim.Sadece mesaj atmak için attım. Forumda mesajlaşmak keyifli geliyor. Yani yanlış birşey yaptıysam özür dilerim. 🙂
Bu sorun çözüldü ya. Önceden di bu. Mesaj kasmak ne bu arada? Çok mesaj atmak mı? Anlamında.Dürüstlüğünüz için teşekkür ederim. Fakat "mesaj kasmak" olarak algılanır bu durum. Bu yüzden ek bir yorumunuz varsa bir şeyler yazmanızı rica ediyorum efendim.
Soldaki 3 tane çizgi ikonuna bastığınız zaman en altta Kullanıcılar simgesi var. Oraya basarsanız neyin ne oldugunu anlarsınız.Bu sorun çözüldü ya. Önceden di bu. Mesaj kasmak ne bu arada? Çok mesaj atmak mı? Anlamında.
Ha orası mı? Yani isterse 5.000 mesajı olsun ne fark eder ki?Soldaki 3 tane çizgi ikonuna bastığınız zaman en altta Kullanıcılar simgesi var. Oraya basarsanız neyin ne oldugunu anlarsınız.
Ha orası mı? Yani isterse 5.000 mesajı olsun ne fark eder ki?
Bence bunu yapmak birşey değiştirmez.Ha orası mı? Yani isterse 5.000 mesajı olsun ne fark eder ki?
Bazı arkadaşlar birinci olmak için elinden geleni ardına koyuyor. O yüzden. Elbette pek bir şey ifade etmiyor.Ha orası mı? Yani isterse 5.000 mesajı olsun ne fark eder ki?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Bence bunu yapmak birşey değiştirmez.
Peki, anladım. Evet, birinci olunca madalya vermeyecekler nasıl olsa. 😀Bazı arkadaşlar birinci olmak için elinden geleni ardına koyuyor. O yüzden. Elbette pek bir şey ifade etmiyor.