3 koloni sahiplendiriyorum(osmaniye)

wigerid

Yumurta
Üye
Elimde 8-9 işçili tetromorium caespitum
11 işçili componotus santcus
8 işçili lasius niger
Kolonileri var elimdeki küçük kolonilere yoğunluğumdan dolayı bakamadığımm için sahiplendirmek istiyorum

Osmaniye merkezde yaşayan varsa 3 koloniyide verebilirim yanında
+200 un kurdu
6 Test tüpü
Suluk vs ekipmanlar
Verebilirim ilgilenen varsa yazabilirler

antdad

Yumurta
Üye
abi ben düzcedeyim para verebilecek çok gücüm yok yardım edersen çok sevinirim

antdad

Yumurta
Üye
Abi valla cok ihtiyacim var cok heves ediyorum butun karinca videolarini izledim ama hic başlayamadim yardım edersen cok teşekkür ederim

Slixers

Yumurta
Üye
8 işçili lasius niger
Kolonileri var elimdeki küçük kolonilere yoğunluğumdan dolayı bakamadığımm için sahiplendirmek istiyorum

+200 un kurdu
6 Test tüpü
Suluk vs ekipmanlar
Eğer kargo yapma şansınız varsa 3 yıldır hobiyle ilgileniyorum 1.5 yıl karınca baktım saha sonra koloni ve ekipmanlarımı başka bir arkadaşa aynı senin gibi elden verdim, daha sonra tarantula beslemeye başladım şu anda 3 tane kolonim bir sürü ekipmanım ve 9 tane tarantulam mevcut tüm imkanlara sahibim canlı yem üretimi yapıyorum kolonilerine iyi bakabilirim, hobiye geri dönersen geri alabilirsin.

antdad

Yumurta
Üye
8 işçili lasius niger

+200 un kurdu
6 Test tüpü
Suluk vs ekipmanlar
abi kolonilerine gözün arkada kalmıycak şekilde bakabiirim öncelikle o konuda hiç şüphen olmasın componotus gibi dahaçok et proteinle beslenen türleride beslemekte sıkınıt çekmem şuandada karıncalardan önce çim tohumu ve kuş yemi aldım aşşırı hevesliyim ve heyecanlıyım bana verirsen çok sevinirim istersen ev yapımı yptığım formikaryumu resim olarak atabilirim o kadar hevesliyimki ou bile halletim bu hafta neyse cok uzattım iyi günler

İNSTAGRAM:fmkfatih_