Merhabalar benim 27 işçili ve 1 askerli pheidole kolonim var. Ben hep un kurdunu 2 ye bölüp veriyorum, sizce canlı atmalı mıyım? (30 yumurtası var kolonimin)
Büyük ihtimale tet tupünde bu yüzden yumurtalar ve kraliçeye zarar vere bilir .Merhabalar benim 27 işçili ve 1 askerli pheidole kolonim var. Ben hep un kurdunu 2 ye bölüp veriyorum, sizce canlı atmalı mıyım? (30 yumurtası var kolonimin)
Micro un kurdunu bile zor öldürürler diye düşünüyorum sonuçta 27 işçiden 4 5 tanesi ancak dışarıda gezer sonradan başka işçiler gelse bile zor.Formicariumdaysa ver
Aksine outword'e atınca un kurdunu 13-14 işçi ve asker çıkıyor.Micro un kurdunu bile zor öldürürler diye düşünüyorum sonuçta 27 işçiden 4 5 tanesi ancak dışarıda gezer sonradan başka işçiler gelse bile zor.
Öyle yapacağım, teşekkürler.Kafasını ez, hareket edebilsin ama sadece bacaklarını falan oynatsın. Asker üretimi artsın istiyorsan tabi, istemiyorsan aksiyona gerek yok.
Pheidole ellerin boyutunu hesaba katarsak 13 14 işçi oldukça az ya mikro un kurdu yada waveslordun dediği gibi yapmanız daha iyi.Aksine outword'e atınca un kurdunu 13-14 işçi ve asker çıkıyor.