15 günlük tatil

tozhan

Yumurta
Üye
Merhaba iyi günler, şu anda ailemden uzakta üniversite okuyorum ve dönem arasında 15 günlüğüne onları ziyaret edeceğim. Karıncalarımı yanımda taşıyamıyorum. Şu anda tüpteler sizce bir sorun olur mu? Elimdeki türler Camponotus, Formica ve Lasius. Yurttaki arkadaşlarımdan rica edebilirim ama birazcık tırsıyorum başlarına bir iş gelebilir diye. Önerilerinizi bekliyorum. Herkese iyi forumlar.

npc_Tetra

Larva
Üye
Her biribe gitmeden bol bol protein ver sen gelene kadar idare ederler

ELVERiCi1453

Pupa
Üye
15 günden birşey olacağını zannetmiyorum yurttaki arkadaşlarını bulaştırmana gerek bile kalmayabilir.

el4nce

Koloni
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Merhabalar yurttaki arkadaşlarınız bakabilmek konusunda inanıyorsanız bir sorun çıkmaz. Ancak ne yapmaları konusunda herhangi bir fikirleri yoksa 15 gün içerisinde kayıplar vereceksiniz maalesef. Vereceğiniz besinin 15 gün tüpte durması besini vermemenizden daha iyi olacaktır.

tozhan

Yumurta
Üye
Merhabalar yurttaki arkadaşlarınız bakabilmek konusunda inanıyorsanız bir sorun çıkmaz. Ancak ne yapmaları konusunda herhangi bir fikirleri yoksa 15 gün içerisinde kayıplar vereceksiniz maalesef. Vereceğiniz besinin 15 gün tüpte durması besini vermemenizden daha iyi olacaktır.
çok teşekkür ederim