Elimden geldiğince tutmaya çalışırım. Kandıra'dayım.1 hafta tutarsanız geleceğim kocaeliye.
Başiskeleye gideceğim ben de.Elimden geldiğince tutmaya çalışırım. Kandıra'dayım.
Çok şanslısınız bende arıyorum ama bulamadım dahaKraliçe isteyen varsa, ücretsiz vermeyi çok isterim. Kocaeli ilinde yaşıyorum. Eğer kimseye veremezsem 3 güne doğaya geri bırakacağım.
Ekli dosyayı görüntüle 66931
Eminim bulacaksınız. Ben 15 kraliçeyide zemin kattaki bi dairenin içinde buldum. Evet tabiki şanslı olmak da önemli fakat ben zaten ,binanın içinde olmasada, kraliçe bulacağımdan emindim. Çünkü hava uçuş için çok güzeldi yani sadece şans değil birazda doğru zamanlama gerekli 👍🏽 tabi daha bir sürü unsur var fakat benim anlatmama gerek yok bunları. Zaten elimde 2 tane var, o yüzden bu hobiyle uğraşan diğer dostlarıma verebilsem çok mutlu olurum.Çok şanslısınız bende arıyorum ama bulamadım daha
Ben bugün balkonda kralice buldum siz aramaya devam edin balkonunuzada bakmayı unutmayın😃 ben bu sene 2 aded buldum balkonda.Çok şanslısınız bende arıyorum ama bulamadım daha
Yağmur yağdı 2 gün önce felan ama 2 gündür bakıyorum hala bulamadım hobiye başlamadan önce yerlerde hep oluyodu şimdi bulamıyorumBen bugün balkonda kralice buldum siz aramaya devam edin balkonunuzada bakmayı unutmayın😃 ben bu sene 2 aded buldum balkonda.
Oraya gelme gibi durumum olsa olabilirdi aslında ama karamanda yaşadığım için anca kargo olabilir ancakEminim bulacaksınız. Ben 15 kraliçeyide zemin kattaki bi dairenin içinde buldum. Evet tabiki şanslı olmak da önemli fakat ben zaten ,binanın içinde olmasada, kraliçe bulacağımdan emindim. Çünkü hava uçuş için çok güzeldi yani sadece şans değil birazda doğru zamanlama gerekli 👍🏽 tabi daha bir sürü unsur var fakat benim anlatmama gerek yok bunları. Zaten elimde 2 tane var, o yüzden bu hobiyle uğraşan diğer dostlarıma verebilsem çok mutlu olurum.
Olur gönderebilirimKargo ücretini ben veririm kargo ile gönderirseniz 1ini alırım
Kargo ile olabilirYağmur yağdı 2 gün önce felan ama 2 gündür bakıyorum hala bulamadım hobiye başlamadan önce yerlerde hep oluyodu şimdi bulamıyorum
Oraya gelme gibi durumum olsa olabilirdi aslında ama karamanda yaşadığım için anca kargo olabilir ancak