10-15 arası kraliçe bulunan multi kolonim ! Evet sonunda bu dev kolonimin ilk işçisi çıktı, bir mikro un kurdu salladım içeri. Her türlü tavsiyelerinize açığım (henüz outworldleri yok).
YapmaaaSize verebileceğim tek tavsiye un kurdunu canlı vermemeniz.
Yoğun protein diğer cinsleride zehirleyebilir mi? yanında ballı suda veriyorumLasiuslar: pistir, nemi çok severler, kolay stres olurlar, transfer olmamakta direnirler. Yoğun protein diyeti lasiusları kolaylıkla zehirleyebilir. Transfer olmuyorlar diye güneş ışığı kullanmaya çalışmak lasius için öldürücü olabilir. Lasiuslara asla canlı (yaşayan) yem verilmez bir un kurdu tüm koloniyi kendi başına öldürebilir çünkü lasiusların ağız yapısı saldırmaya/öldürmeye uygun değildir doğalarında saldırmak yerine hızlı bir şekilde kaçmaya çalışırlar.
Outworld konusuna gelecek olursak instagramda ve shopier de satış yapan karincamizmir.store'un bir çok iyileştirme yapılmış outworldleri mevcut. Bizzat ben karınca besleyen birisi olarak outworld'lerdeki eksikleri, hataları, yapılması gereken iyileştirmeleri kendisine anlattım ve sonucuda güzel ürünler ortaya çıkardık. ArGe çalışmaları hala devam ediyor, instagram üzerinden mağazanın kurucusu olan tayfun abimle yenilenmiş outworldlerin detayları konuşabilirsiniz.
Peki proteinden zehirlenmemeleri için nasıl beslenmesi gerekiyor ?Lasiuslar: pistir, nemi çok severler, kolay stres olurlar, transfer olmamakta direnirler. Yoğun protein diyeti lasiusları kolaylıkla zehirleyebilir. Transfer olmuyorlar diye güneş ışığı kullanmaya çalışmak lasius için öldürücü olabilir. Lasiuslara asla canlı (yaşayan) yem verilmez bir un kurdu tüm koloniyi kendi başına öldürebilir çünkü lasiusların ağız yapısı saldırmaya/öldürmeye uygun değildir doğalarında saldırmak yerine hızlı bir şekilde kaçmaya çalışırlar.
Outworld konusuna gelecek olursak instagramda ve shopier de satış yapan karincamizmir.store'un bir çok iyileştirme yapılmış outworldleri mevcut. Bizzat ben karınca besleyen birisi olarak outworld'lerdeki eksikleri, hataları, yapılması gereken iyileştirmeleri kendisine anlattım ve sonucuda güzel ürünler ortaya çıkardık. ArGe çalışmaları hala devam ediyor, instagram üzerinden mağazanın kurucusu olan tayfun abimle yenilenmiş outworldlerin detayları konuşabilirsiniz.