Forum Hakkında Öneriler

ekremmftoglu

Yumurta
Üye
Katılım
19 Ocak 2022
Mesajlar
3
Tepkime puanı
0
Puanları
1
Eksik ya da gereksiz fazlalık olarak gördüğümüz yönleri, fark ettiğimiz sorunları yazarak forumun daha işlevli bir hâle gelmesine katkı sağlayacak bir başlık olmasını istedim açıkçası. Sizler de bu başlığa cevap yazabilirsiniz.

Ben başlayayım: Açıkçası bir "Diğer Hobiler" tarzı bir ana başlık görmek isterim. Bu ana başlık; edebiyat, sinema, tiyatro, video oyunları gibi talep oluştukça açılan alt başlıklara ayrılarak daha güzel bir seviyeye erişebilir. Evet sitenin konseptinin farkındayım ancak tüketici tükettikçe tüketmek ister bu da bir gerçek :)
 

Nazdravia

Pupa
Üye
Katılım
11 Ocak 2022
Mesajlar
424
Tepkime puanı
217
Puanları
18
Konum
Adana
Halihazırda diğer başlığı var. Bu konuyu da açtığınız başlık. Orda egzotik canlılar dışında her şey yazıyor. Yani bir problem , soru vs olursa oraya açılabilir. Forum hakkında öneri ve şikayeti de yine forumda öneri ve şikayet bölümü var oraya başlık açarak dile getirebilirsiniz. İyi forumlar
 

bulutsensei

İşçi Karınca
Üye
Katılım
11 Ocak 2022
Mesajlar
549
Tepkime puanı
314
Puanları
18
hocam edebiyat, tiyatro veya sinemanın bu forumda genel olarak pek çok kişinin dikkatini bile çekeceğini sanmam. belki diğer hayvanlar için alt başlıklar açılabilir fakat bahsettiğiniz konular sayılı insanın merak konusu olabilecek şeyler. gereksiz kalabalık olabileceğini düşünüyorum.
 

Argentavis

Kraliçe Karınca
Eklem Bacaklı Moderasyon
Yardımsever
Üye
Katılım
11 Ocak 2022
Mesajlar
1,206
Tepkime puanı
1,154
Puanları
228
Konum
Ordu
Arkadaşlarımızın dediği gibi bu tarz, hayvanlarla ilgili olmayan konuları "Diğer" başlığı altında konuşabilirsiniz. Ayrı ayrı bu konular için başlık açılmasını ben de doğru bulmuyorum. Önerilerinizi de "Öneri ve Şikayet" altında açabilirsiniz.
 
Üst